Saturday, April 30, 2011

contest : K.A.M.I. F.O.T.O.G.E.N.I.K

Assalammualaikum !

Hari ni aku nak merajinkan diri untuk update seberapa banyak entry yang boleh. Yelah balas dendam balik kan. Hari tuh masa exam aku tahan nafsu nak update belog yang tak semenggah ni sebab nak study punya pasal. So bagi memenuhkan entry aku ni, aku nak join contest Mr Vampire ni even tarikh dia dah nak tamat malam ni kan. Tapi aku nak join jugak !

1 copy

Sila klik gambar atas ni kalau nak join ok !

So gambar-gambar aku untuk contest ni adalah..jeng jeng jeng !

Dalindareen5688

Gambar Solo !

197549_1488594594120_1811630450_915727_4172440_n

Gambar Duo !

Dalindareen6953

Gambar ramai-ramai !

So untuk menghangatkan lagi contest ni, aku nak tag kawan-kawan aku yang sememangnya hot dan vogue gitewww ! Mereka tak lain tak bukan adalah :-

Kami rasa kami patut menang contest ini kerana saya dan rakan-rakan yang lain teramatlah pandai untuk berposing sakan ok ! So kalau kami dipilih sebagai pemenang, ternyata diri kami ini tersangatlah bertuah kerana diberi peluang untuk menang. Wahh ! Gile skema ayat aku kan. Lagi aku nak cakap, kalau kami rasa kami patut menang sebab kami rasa diri kami ni semua cute-cute. Sorry sebab kami sedikit poyoss dekat sini. Yelah kalau bukan kami yang puji diri kami sendiri, siapa lagi kan. Hukhuk !

Terima kasih sangat-sangat kepada Mr. Vampire sebab anjurkan contest ni. Bagi aku contest ni memang the best sebab aku boleh sesuka hati sesedap gigi aku tempek gambar yang aku rasa lawa. Padahal tak adalah lawa mana pun kan. So oklah tak tahu nak cakap apa lagi.

Bebboii !

12 comments:

misz fae said...

gud luck!
blogwalking!;)
singgah baca n3!

meh singgah blog fae:

http://fzhjmldn.blogspot.com

Azreen Zunairah said...

misz fae: time kacih..time kacih..saya akan singgah..huhuhu

cik peLangi said...

xsangke berblogwlking smpi ke blog senior sndri d pmm ! wahh, nice blog ! weee.. :))

Azreen Zunairah said...

cik pelangi..hye my junior..huhuhu..x sangka ehh jumpa..huhuhu

cik peLangi said...

tw xpe..! tgk2 pic cm knl pic poli pmm ! hhehe *xcted kjp.. akk da abz da pon stdy, kte bru abz sem 2, nk msk sem 3..hehe..lme lg.. :)

damha said...

wahhh..cutenyer pin areen yg bertudung pelangi tu...ade reben pink lg....he333

Azreen Zunairah said...

cik pelangi: hehehe gambar dekat pmm haruslah diletakkan sebab akak pon dah abis study kan..rindu...hehehe..gudluck untuk awak ok..blaja rajin2 tau

Azreen Zunairah said...

damha: cute ke..biasa2 je..ada lagi ramai org yg cute tau..anyway thanks tau !

Inche Vampire said...

wiiii.thnks coz join! heh.. markah telah dikira and keep up to date with belog!

Nanad. said...

alamak. tak sempat nak join. balik kampung, 3 hari tak online T_______T

sorry areen. but thanx for tangging :)

Azreen Zunairah said...

nanad: xpelah kan...nak wat mcm mana..huhuhu

Azreen Zunairah said...

inche vampire: minx2 lah menang..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...