Sunday, May 22, 2011

Sana sini orang dok cerita pasal Nur Kasih The Movie. Aissshh ! Jelesnya aku.

Assalammualaikum !

Bila dah habis belajar ni, duit dekat dalam purse pun makin lama makin nipis. Kadang-kadang tuh yang paling sadis tuh, duit kertas tak ada langsung tau. Just duit syiling je yang ada. Sedih betul tau aku sekarang ni. Nak pergi cari kerja belum terbukak lagi hati ni. But most important is, aku tak tahu nak cari kerja apa lah. So bila member-member aku ajak tengok wayang or outing pergi mana-mana. Ayat yang sama aku akan cakap dekat diorang ialah “ Tak ada duit dok diam-diam. Jadi macam aku, tak ajak pun korang keluar” . See see punya emosi kan aku.

Tapi aku bertambah sakit mental bila dekat Facebook orang dok post status macam ni :-

“ Bestnya cerita Nur Kasih tadi. Tak rugi beratur panjang-panjang”

“ Terima kasih mak and ayah sebab belanja kita tengok wayang cerita Nur Kasih tadi. Apa-apa pun movie tuh best sangat”

“ Yeahhh ! Kejap lagi nak tengok movie Nur Kasih dengan minah binti gendut. Jom pergi ramai-ramai kawan-kawan !”

Hah ! Kau tension tak bila orang dok post pasal tengok wayang dekat Facebook kau. Bukanlah aku marah diorang dok post bagai macam tuh tapi aku tension sebab aku nak sangat-sangat tengok movie Nur Kasih tuh. Tapi duit tengah save. Uwaaaa ! Tak ada sesiapa nak belanja aku ke?

filemgambar.php

Ahhh ! Nak tengok cerita ni, nak tengok cerita ni. Aku tengok semua orang dok post kata cerita ni best nak mampos. Aku yang tengok review filem dia pon rasa macam cerita ni memang superb. Dahlah aku memang minat gile dengan Remy Ishak. Ahh sakit mental betul aku lah.

nur kasih the movie 2[14]

Yang buat aku gile meroyan lagi ialah sebab budak kecik yang comel si Mia Sara ni berlakon jugak. Wei asal kau tak keluar time aku still study dulu hah ! Kenapa semua cerita best-best nak keluar time aku dah habis study and tak berduit ni. Huh ! Emosi gile aku tau.

nur kasih 8 (1)

So disebabkan aku dah macam nak kena kanser otak sekarang ni, salah satu cara nak release tension aku ni. Aku tempek lah gambar banyak-banyak pasal Nur Kasih dekat sini. Sekurang-kurangnya tak adalah aku gile meroyan sangat kan. Hehehehe !

7nurkasihthemovie00

nur kasih

Auuwww ! Sweetnya. Mesti korang dah rasa aku ni macam dah terlebih sakit mental kan. Hehehe ! Aku still boleh kawal lagi. Just rasa tension nak tengok Nur Kasih ni melebihi paras normal dah.

So kepada sesiapa yang baik dengan aku, silalah bagitahu and share macam mana cerita ni ok. Best ke tak best. Tau-tau ! Kalau korang terlebih baik nak belanja aku, aku tak kisah jugak. Lagi aku suka adalah. Sekurang-kurangnya tahap ketensionan aku ni dah ada pada paras yang normal balik. Hehehe ! Dahlah tak tahu nak merepek apa lagi.

Dalindareen6654

Fazrul Hisham ! Datanglah Seremban, jomlah tengok Nur Kasih ! Ahhhhhh. (Gambar tak da motif )

Bebbboiii !

18 comments:

sumaiyah mokhtar said...

cepat la g tgk, tk best kalau org lain tlg cerita, tk fell :)

Azreen Zunairah said...

sumaiyah: alah ceritalah...huhuhu..nak pegi tgk tah bila tah...

Siti Nurazlinda said...

linda pon meroyan nak tengok movie ni. takde siapa nak tolong bawak kan. :'(

sobri yaacob said...

wah mcam best je tgk cte ni.. x smpat lg nak tgk..he..he.. tpi wat bw smua org asik cte pasai movie nurkasih.... excted plak nak tgk..ha..ha,,

Azreen Zunairah said...

linda: tuhlah xda sapa kesian kat kita dua kan..jom pegi sama2..huhuhu

Azreen Zunairah said...

sobri: alah jangan lah wat reen tension lagi..x payahlah pegi tgk..uwaaaa !!

~~Ticer Wann~~ said...

sabar bebanyak... :D nanti dapat tengok jugak :D

Azreen Zunairah said...

ticer: hurmmm x bleh sabar dah...huhuhu

Zura said...

blm dpt tgk lg...

Fathiah Hamim said...

erk bila tengah study ada duet pulak? :D

damha said...

fuyooo best giler le citer nur kasih tu reen,,,,,rugi besar tau jika reen x tonton...he3333...

Azreen Zunairah said...

zura: tuhlah sama lah kita..sob3

Azreen Zunairah said...

fathiah: ada je duit..sebab mak bank in..hehehehe

Azreen Zunairah said...

damha: jgn nak jeleskan reen boleh ???? sob2

sobri yaacob said...

azreen : nak pg tgk gak.... tpi hari rabu... bru tket mrah ..he..he,, x pe nanti sya pg tgk..cte kat azreen cte 2 mcm mana...errrr... he..hee

Azreen Zunairah said...

sobri: uwaaaa !!! jelesnya...nyampahlah...

khalidahmacambaguss~O_o said...

haha..jom tgk nur kasih! saje bg reen tension! hehe

Azreen Zunairah said...

khalidah: haiyooo asal sume cr pasal ni...ahhhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...