Saturday, April 30, 2011

Akhirnya masa perpisahan akan tiba juga ! Uwaaa ~ aku sedih !

Assalammualaikum !

Gile lama kan aku tak update belog yang tak semenggah ni sampaikan setiap kali aku online and tengok entry yang sama je dekat belog aku ni. Aku dah naik menyampah. Mesti korang rasa macam tuh jugak kan. Actually sekarang ni dengan secara rasminya, aku dah habiskan diploma aku selama tiga tahun. Gile sedih sangat aku rasa sebab kawan-kawan yang aku nangis sama-sama, gelak sama-sama, bersengkang mata tengah malam untuk siapkan final projek and assignment sama-sama, kawan yang keluar sama-sama. Akan aku tinggalkan dalam keadaan yang aku memang betul-betul tak bersedia. Tapi nak buat macam manakan. Sorilah korang sebab aku terlebih emosi pulak dalam entry yang satu ni.

So masa lepas last paper untuk semester enam hari tuh, kelas aku buatlah sesi fotografi beramai-ramai. Aku lepas dah tangkap-tangkap gambar je terus nangis-nangis peluk kawan sekelas. Bukan apa wei ! Nanti dah tak jumpa kot.

Dalindareen6939

Masa ni aku still boleh senyum-senyum lagi sebab dah kata nak ambil gambar kan. So kita kena lah happy kan diri yang gundah gulana ni. Dahlah masa ni aku macam frust sikit sebab last paper aku tak dapat buat. Tapi aku still kuatkan semangat semata-mata nak berfoto gedik dengan classmate aku punya pasal.

Dalindareen6942

Bff ku sepanjang hayat si Wani tersayang and satu-satu nya chinese friend yang aku ada, Ong ! Dulu dalam kelas aku ada dua orang Chinese boy tapi sorang lagi dah meninggal sebab accident masa aku semester lima. So si Ong ni lah yang selalu jadi tempat aku nak mengumpat. Huhuhu. Jangan main-main ok. Ong ni pun boleh tahan jugak melayan kalau pasal mengumpat ni. Hahaha !

Dalindareen6943

The best boyfriend of me ! Serius aku akan merindui kau Jie sebab dari tak rapat, kita jadi rapat and lepas tuh tak rapat balik. Hahahaha ! Jie ni dulu masa aku semester dua and tiga boleh dikatakan kawan lelaki yang akan sentiasa ada walau di mana je aku berada. Boleh dikatakan semua benda dulu aku buat dengan dia sampaikan boipren aku pun jealous dengan dia. Even masa aku praktikal dulu pun, si Jie ni sanggup datang Seremban semata-mata nak keluar dengan aku. Tapi entah apa silapnya, lepas je semester lima aku dah start tak rapat dengan dia. Keluar pun dah tak selalu dengan dia. Kalau dulu aku selalu sangat bergayut dengan dia dekat telefon, tapi lepas semester lima, mesej pun dah kurang dengan si Jie ni. Tapi serius, aku akan merindui kau wahai Jie tersayang a.k.a skandal aku yang memang tak ada perasaan dekat aku. Hehehe !

224616_1540256325631_1811630450_983891_2377639_n

My classmate ! Kelas Diploma Pengurusan Hotel and Katering 6C ! See boleh nampak kan macam mana terpupusnya budak lelaki dalam kelas aku ni. Nampak tak lelaki yang betul-betul duduk dekat tengah-tengah barisan nombor dua? Yang pakai cermin mata tuh. Hah ! Yang tuhlah PA kelas aku and kalau nak senang faham maksud PA tuh, kiranya time sekolah dulu macam guru kelas kita lah. Credit to Cik Pelangi yang comel for the most beautiful capture ! Hehehehe.

225228_1540259525711_1811630450_983898_8077717_n

Serius saya akan merindui kalian semua ! Jumpa lagi di masa hadapan.

222412_1539633310056_1811630450_983126_4100999_n

228519_1539619029699_1811630450_983085_2165356_n

221904_1539622229779_1811630450_983096_5756016_n

229236_1539636070125_1811630450_983132_4326513_n

229524_1540214684590_1811630450_983832_3289339_n

225764_1539631029999_1811630450_983119_8265263_n

225854_1539631350007_1811630450_983121_5397793_n

Special song dedicated for all of you !

Bruno Mars – Count On Me !

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need
You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh


If you toss and you turn and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you


Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need
You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh, yeah, yeah


You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye
You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh
You can count on me 'cause I can count on you

Bebbboii !

4 comments:

www.fierapirot.bolgspot.com said...

wahh comel2 semuanye..=)..singgah and follow akak

Azreen Zunairah said...

time kasih kak..huhuhuhu

damha said...

tahniah drp saya kerna berjaya menamatkan pengajian diploma pengurusan hotel n katering selama 3 tahun....moga berjaya dlm kerjaya ni dimasa yg akan dtg...

Azreen Zunairah said...

damha: time kacih..time kacih..harap2 reen dapat grad dengan jayanya...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...