Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

Assalammualaikum !

bersantai8

Siapa yang rajin nak join segmen abang Ben handsome ni boleh klik dekat gambar atas ni ok ! Atau pun tekan dekat link bawah ni ok !

>     >     >      >      >       >       >       >       >  TEKAN

Soalan yang perlu dijawab dengan mudah dan tanpa ragu-ragu sambil korek telinga adalah seperti dibawah :-

Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog ? Dan sumber inspirasi anda?

Actually dunia blogging ni aku dah start lama dah since 2008 and masa tuh yang jadi inspirasi aku untuk jadi semangat gile buat belog ialah insan terpilih dekat bawah ni :-

Untitled

Blog Kak Yenadey !!

See see cute kan blog kak Ynaa ni kan, sama dengan tuan punya belog ni. Dulu aku memang excited sangat nak buat belog sebab bila baca semua cerita yang kak Ynaa tulis, rasa macam terbang-terbang di awangan. Kejap rasa nak menangis, kejap rasa nak tergelak. Masa tuh kak Ynaa dia gunakan Blogspot lagi. So masa tuh dia memang banyaklah cerita pasal life dia dengan ex-tunang dia. Memang sweet gile. Sampaikan masa Kak Ynaa ni cerita kenapa dia putus tunang, aku siap dok sreettt sreettt sedut hingus sebab menangis sekali. See ! Boleh nampakkan macam mana dia bagi pengaruh yang besar dekat aku dalam dunia belog ni.

Now, dia dah pakai wordpress. And aku still suka semua entry yang dia update. Kadang-kadang dok tertunggu-tunggu bilalah dia nak update entry baru. Kak Ynaa ! I love u. So stop sampai sini je story mory !

17155_281592222474_119697087474_3550828_3284938_n

Untuk kak Ynaa, sorry sebab copy gambar akak dari FB akak. Apa-apa pun akak akan sentiasa menjadi sumber inspirasi kita dalam dunia blog ni. Terima kasih banyak-banyak sebab sedikit sebanyakbagitahu macam mana life berblogging ni. Semoga akak sentiasa hidup dalam keadaan yang ceria. Aminn !

Bebboiii !

31 comments:

~C-K-K~ said...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Azreen Zunairah said...

ckk: terima kasih kerana sudi singgah..hehehehe

solo molo said...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Amoi said...

inspirasi ai

chokilala.com

hehe

Azreen Zunairah said...

thx solo molo...hehe

Azreen Zunairah said...

amoi: wahhh!!! dia mmg sweet...

zacky ~786~ said...

dtg sini ~~ slm prkenalan !

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Azzah said...

singgah dari blog BA

::Mastura Zakaria:: said...

singgah gegar2 kat sini... enjoy blogging=)

Azreen Zunairah said...

zacky:salam perkenalan untuk awak jugak..hehehehe

Azreen Zunairah said...

shaherah:salam perkenalan...

Azreen Zunairah said...

shaherah:salam perkenalan...

azizul said...

salam perkenalan..

jom join
Vespa Degil friends

AliaJustea said...

salam singgah dari alia.. keep it up.. terus kan gegar dunia blog !

nadiemsharmz said...

salam.....golek2 dr segmen pokcik beng....

hepi bloging!!!!

Pembawa_Wacana said...

Pw tinggalkan jejak di sini...selamat berkenalan...:)

Azreen Zunairah said...

time kacih semua !!!!

aza said...

dtg dri segmen abg ben..

salam ukhuwah dari aza...

:)

mas saari said...

salam singgah n follow sini!

Mas datang nak intai2 siapakah sumber inspirasi anda dalam berblog..

Azreen Zunairah said...

thx aza and thz mas !!

sentuhanurani said...

singgah ke sini pula :)
penat berlari ke sini tau..
hehe

anismelon said...

singgah sini dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

Wafiy Suzly said...

dari blog BA. singgah balikblog saya ok? :D

kalau nak follow pun boleh, terserah pada tuan badan, hehe

http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog.html

Cik Cempaka said...

saya suka..saya gegar sini..

hihi

saya dengki sbb tak sempat join

miss afifa said...

singgah sini..saya dari num 18.....cantik blog ni.sy jatuh hti

hanizeyecandy said...

salam singgah dr Group #5
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

NiSha said...

singgah sini ..
folow sini juga...
salam ukwah daari Nisha
keep blogging..
http://heandsheloves.blogspot.com

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

YnaaOhYnaa said...

teharu dengan entry ni.. tenkiyu sayang...~ tak sangka pulak selame akak berbloging ni ade orang ikut n jd kan inspirasi..~

apepun, teruskan bloging ye dik..~
active selalu .. jgn jd cam akak, blog tu jd mcm nak taknak hidup je.. hehehee.. =)

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...