Thursday, June 23, 2011

Serius tak boleh nak terima bila ada orang buat macam ni. Geram tau tak !

Assalammualaikum !

Actually benda ni dah lama sangat dah pun terjadi. Tapi disebabkan aku asyik teringat pasal benda alah ni. So aku jadikan lah sebagai idea untuk update blog yang semakin hari semakin berhabuk ni.

Sebenarnya benda yang aku geram ni pun tak adalah besar sangat pun isu dia. Tapi sebagai peminat tegar dengan kartun Angry Bird, sedikit sebanyak hati aku ni rasa geram jugaklah kan. Maybe kalau korang tak hairan pun kalau tengok benda alah ni. Tapi bagi aku, kalau benda tuh comel, so kena lah jaga elok-elok. Betul tak ? Mehh ler aku nak share apa yang buatkan aku teringat-ingat and rasa geram bila ingat balik benda ni.

Dalindareen7216

Sorry lah sebab kualiti handphone camera aku entah apa-apa rupanya. Huhuhu ! Aku suruh adik aku zoom dekat sikit, tapi kereta ni laju sangat pulak. Kejap je berdesssuupp hilang. Haiyoo !

So korang perasan tak apa yang aku nampak ? Kereta ni ada letak something dekat bawah tuh. Mula-mula aku macam pelik jugak, apa lah yang dok tergantung dekat bawah kereta tuh. Bila dah betul-betul ada dekat belakang kereta tuh barulah aku perasan ada anak patung comel digantung dengan sengaja oleh pemilik kereta tuh.

Yang paling sadis tuh, patung Angry Bird yang warna merah pulak tuh. Wei ! Comel kot patung tuh. Aku nak beli pun asyik tak lepas je sebab patung Angry Bird tuh boleh buatkan semua duit gaji korang yang tiap-tiap bulan tuh habis. Ingat comel lah kan letak patung bawah kereta. Kejadahnya comel ! Haiiishhh. Oklah aku malas nak melalut lagi. Karang banyak pulak aku dok ngumpat kat sini.

Bebboiii !

23 comments:

saya_arief said...

wah..berani betol dye gantung angry birds kat citu..

rara pinkmafia said...

heheheh skrg ni trend kot.kat kl ni mmg bnyk kete gntung bear kat bawah tu.

Azreen Zunairah said...

saya_arief: memang kan...berani sungguh..hahaha

Azreen Zunairah said...

rara: memang trend pon..reen tgk byk keta yg wat..tp jgn lah angry bird !!! huhuhu

~~Ticer Wann~~ said...

oo trend ke..? hihi sangatlah ketinggalan...

jemput ke blog
Memegang ba** vs memegang bukan mahram

anim said...

haaah lah areen maybe dah trend kot...trend xsyg harte kot.huk3..

Farhana Basri said...

penah jumpa orang gantung2 bear comel kat blkang keta cmtu. x sampai hati rasa nak tengok. macam menyeksakan. len kali gantung diri sndri je kat situ. hehe..

Citarasa Rinduan said...

ler.......

banyak duit kot..
tak tahu nak boh apa lagi...

harap2 bukan pemandu wanita.

sumaiyah mokhtar said...

mak aihhhh bazirnyeee heee baik la gantung dekat dalam kan? :)

hamzah ian said...

bkn org letak lmpu kelip2 ke kat situ

??

hehehehe

Azreen Zunairah said...

ticer:mmg trend pon ticer..tp tah apa2 je trend nya..huhuhu

Azreen Zunairah said...

anim: kejadahnya org yang cipta trend tuh..huhuhu

Azreen Zunairah said...

farhana: tuhlah..dr ko gantung bear2 comel..baik gantung diri sendiri..gud idea..huhuhu

Azreen Zunairah said...

citarasa rinduan: reen tgk driver ni lelaki..hehehehe

Azreen Zunairah said...

sumaiyah: tah kan..gantung dlm keta cantik kot..

Azreen Zunairah said...

hamzah: wahh org popular dtg sini..hehehe..

damha said...

satu trend yg x sepatutnya diperlakukan sebegitu rupa...nampak mcm satu penyiksaan walaupun hanya patung...kan lebih baik gantung depan cermin tu...

fikah mus said...

Agaknya tu stail baru kot letak aksesori keta.
Hehehe

Azreen Zunairah said...

damha: btul2..even patung tuh x bernyawa..tp agak2 arr kan..huhuhu

Azreen Zunairah said...

fikah: mmg da lama trend ni..just reen x pnh nampak depan mata..tp skang da nampak..rasa geram sgt..

aizamia3 said...

pernah gak jumpa kereta yang gantung anak patung kat bawah tu..

anak-anak nampak dorang cakap 'ibu.. kesian kat anak patung tu kan..' huhuhu.. walaupun sekadar anak patung tapi rasa macam menyeksa je..

aswadz said...

aku pernah tgk org letak patung patrick spongebob tuh...

JaLi AshBurn said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...