Thursday, March 31, 2011

For The Second Time Aku Menang Contest Lagi ! Alhamdulillah.

Assalammualaikum !

Hari ni perasaan penat and mengantok aku disebabkan nak setelkan semua hal pasal UPU degree aku bercampur dengan perasaan yang amat-amat terkejut dan gembira nak mampos ! Balik-balik dari post office tadi dalam keadaan yang lembik satu badan aku godek-godek facebook aku dengan belog kesayangan yang tak semenggah ni. Tujuan utama adalah untuk tengok update-update terbaru dari belog-belog famous yang aku follow. Then masa tengah scroll ke bawah laju-laju. Aku nampak belog contest yang pernah aku join dulu update nama pemenang dia. Sesiapa yang nak baca balik contest pasal apa boleh klik dekat  * SiNi *

So aku dengan excitednya pergilah bukak belog owner contest ni. Mula-mula macam debar-debar jugak. Tapi bila aku scroll sampai bawah, terus menjerit aku wei ! Nama aku terpampang dekat situ. Siap dengan link belog aku lagi. Terima kasih Cik Alejandra. Ingat senang ke orang nak bagi hadiah dekat kita yang nilainya dah ratus-ratus. Siapa nak tengok update Cik Alejandra ni boleh klik dekat * SiNi * jugak ok !

Kiranya tak sia-sia aku membebel, merepek and meraban dekat belog yang tak semenggah ni. Terima kasihlah banyak-banyak kepada sesiapa yang tagged aku. So oklah aku nak sambung tidur aku yang tergendala pagi tadi.

Dalindareen4779

Bebboiii !!

4 comments:

ecah jer said...

tahniah areen...

Azreen Zunairah said...

thx ecah...huhuhuhu

░♥si lampu neon♥░ said...

wahh mengena ! tahniah

Azreen Zunairah said...

lampu neon: thanks..rajinnya main2 komen ehh..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...