Friday, April 1, 2011

Happy birthday mak yang ku sayang ! Hepi besday jugak kepada dua orang bff aku yang cantik. Eh hari ni April Fool lah !

Assalammualaikum !

Entah kenapa hari ni awal pulak aku bangun. Selalunya kalau time tak ada kelas, mahu nya dekat tengah hari baru aku bangun. Nasib baik mak aku sms aku and cakap thanks and I love you dekat aku sebab wish birthday dia. Rasa macam sedih pun ada jugak sebab aku tak dapat nak balik minggu ni. Boleh dikatakan dekat sebulan lebih aku dah tak balik Seremban tau. Rindunya nak makan semua yang mak masak !

Kalau sesiapa yang sebelum ni baca entry-entry yang aku buat, korang mesti akan tahu yang ayah aku adalah seorang OKU sebab dia paralyze sebelah badan. Means lumpuhlah. Dengan keadaan ayah aku yang sakit and sentiasa nak kan perhatian, aku tak tahu macam mana mak aku boleh kuat nak hadapi semua ni. Bayangkanlah nak dekat sembilan tahun dia mandikan ayah aku, dengar segala benda yang ayah aku bebelkan, and layan kerenah aku and adik-adik aku yang memang jahat nak mampos ! Aku rasa kalau aku lah kan, mahunya aku lari dari rumah sebab tak tahan nak face dengan semua ni.

So disebabkan berjauhan dengan mak aku even tak adalah jauh mana pun. Seremban dengan Melaka, sempadan je kot. Tapi aku still nak wish dekat mak aku.

29032010814

Kau begitu sempurna
Di mataku kau begitu indah
Kau membuat diriku akan selalu memujamu
Di setiap langkahku ku kan
selalu memikirkan dirimu
Tak bisa ku bayangkan
Hidupku tanpa cintamu

Janganlah kau tinggalkan diriku
tak kan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adaah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna .. sempurna

Mak along nak ucapkan Happy Birthday untuk mak. Disebabkan mak, along dah besar panjang , tembam macam sekarang ni. Terima kasih sebab layan along dengan masakkan macam-macam bila along balik Seremban. Nanti along dah kerja nanti along bagi mak hadiah banyak-banyak tau. Sekarang ni along tak mampu lagi. Along just mampu habiskan duit mak je. Huhuhu. Apa-apa pun I love you very much mak !

Kalau dulu, on 1 April aku just wish birthday untuk mak aku je. Tapi sekarang sejak duduk dekat Melaka, ramai kawan-kawan aku yang birthdaynya 1 April jugak. So dekat sini aku nak wishkan jugak Happy Birthday kepada dua bff aku sepanjang hayat ni.

IMG_1064

Happy birthday my dearie friends. Aku harapkan korang sentiasa bahagia. Semoga korang akan menjadi semakin cantik dan cantik. So kat sini aku nak mintak maaf kalau aku ada buat apa-apa kesalahan dekat korang tau. Wah ! Dah macam raya pulak mintak maaf bagai. Hehehe. Then aku harapkan kita akan sama-sama graduate and dapat pointer yang tinggi-tinggi semester ni tau. Amin !

Hari ni jugak April Fool kan. Sejak aku dah duduk Melaka ni aku dah malas nak kenakan orang. Seingat aku lah kan. Time sekolah dulu aku selalu kenakan bff aku yang lain sampai diorang nangis-nangis lah. Tapi tuh semua cerita dulu. Sekarang pun masing-masing dah matang. Dah penat nak jadi budak-budak. Oklah aku tak tahu nak cakap apa lagi.

Bebboii !

11 comments:

LEEN said...

hepy bufday mak..moga pnjang umo n sabar dlm stiap dugaan..wee =)

Azreen Zunairah said...

leen: hehehe time kasih..tapi tuh mak reen..bukan mak leen..huhuhu

cikCOKLET:) said...

hepy besday for ue mum. semoga mak areen panjang umo dan murah rezeki :)

tak lupa jugak! hepy besday buat bff areen. heee.

sedey pulak baca entry areen, pengorbanan mak areen jaga ayah. semoga areen sekeluarga dilindungi Allah hendaknya :)

LEEN said...

owh..x bole ea?huhu sme la 2..reen n leen..huhu

Azreen Zunairah said...

cikcokelat: thx for da wishes...huhuhu

Azreen Zunairah said...

leen: hehehehe gedik jek kan..huhuhu

Syazwana said...

epy beday to ur mom

heeee

:)

Azreen Zunairah said...

syazwana: hehehe thx yawww !!

░♥si lampu neon♥░ said...

waa ramainye punye bffday !! happy buffday yall!!

░♥si lampu neon♥░ said...

waa ramainye punye bffday !! happy buffday yall!!

Azreen Zunairah said...

lampu neon: hehehehe..sumenya besday org yg kita sayang..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...