Friday, May 14, 2010

Apa sebenarnya yang perempuan nak kan?


*klik gambar untuk tumbesaran!


*klik gambar untuk tumbesaran!


*klik gambar untuk tumbesaran!


askum sume..da abis baca kartun kat atas tuh..mcm bengong jerk kan kartun yg pempuan tuh..sampai aku pon terfikir..apalah yang sebenarnya dia nak..ajak pergi sana tak nak..ajak pergi sini tak nak..tp tuh lah hakikatnya perempuan..aku cakap macam nieyh sebab cerita kartun kat atas nieyh betul-betul jadi dalam hidup aku..antara aku dan boipren aku..

cerita dia cenggini..the day befora nak keluar dengan boipren aku..

"ayg,esok u nak pergi jalan2 dekat mana sayang?"

"i tak taulah sayang..asyik i jerk yang bgtau mana nak pergi..ok sekarang turn
u plak decide mana nak pergi..i x kisah nak pergi mana pon..asalkan
dapat jalan2 ngan u sayang..ngeh2"

"ok kalau macam tuh kita pergi jusco jerklah sayang,u nak x?kita pergi tengok wayang"

"x mo0 lah sayang,da kata ari ahad kan..mesti ramai orang..nanti nak park
kereta dekat mana sayang"

"oklah kalau u tak nak kita pergi taman tasik nak..kita lepak2 sambil tuh
bleyh tgk biawak tepi kolam"
(muahaha..x bleyh bla nak tgk biawak..apa kejadahnya!)

"tak nak lah sayang..ramai family dekat situ kan..karang apa plak dorang
cakap bila nampak kita dating"

boipren aku dah start panas kot time nieyh..balas mesej pon lambat2 jerk..muahahaha..tapi tahap kesabaran dia masih ada..then dia cakap

"loorrhh..apa plak dorang nak cakap..bukan kita jerk yg dating sayang..ramai lagi!..
ok kalau u tak nak gak..kita pegi seremban parade..
makan mcd nak?"

"tak mau lah yunk!kat situ sunyi jerk..x ramai orang..xda apa2 yang menarik!"
(korang rasa2..korang geram x dengan aku..muahaha)

"then..u nak pegi mana sebenrnya nieyh..i ajak pergi tempat nieyh..
u tak nak..i ajak pergi tempat tuh..pon u tak nak..cakap jerklah u tak nak keluar
dengan i..banyak sangat alasan!"

apa kesudahannya eyh kawan2..wah!macam drama plak kan..orang ternanti2 kan ending dia kan..muahaha..at last kan..aku betul2 x jadi nak keluar dengan dia..aku merajuk...apadehalnya!!korang boleh terima x..hahaha..perempuan memang kadang-kadang tuh susah sangat lelaki nak paham..yerlah..perempuan tuh harapkan lelaki tuh jadi macam ketua tok dia..tapi lelaki tuh asyik2 tanya perempuan..nak watpe..mcm nieyh kerw nak wat!then bila perempuan tuh merajuk..lelaki tuh wat dek jerk..hakikatnya..memang susah sangat lelaki nak faham perempuan..n perempuan nak faham lelaki..nak wat macam mana kan..tapi tuhlah yang sebenarnya hakikat kehidupan!bebbooi!

2 comments:

Nadia said...

heee... omgeee! kita same aar. hahah

saya yg dipanggil aReeN said...

hahaha..kita mmg sengal kan nadia!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...