Sunday, May 9, 2010

Bront Palarae tackle aku wei!


woot...woot!!askum sume..apa kabar malam2 nieyh..mesti sume da mcm x semangat kan..yer arr..esok da nak keja..adik2 nak pg skolah..mak2 nak bgn pagi siapkan sarapan tok anak n x lupa ayahnya jugak..stop2 apa aku merepek nieyh..tp betul arr kan apa yg aku cakap nieyh kan..huhu...

ok2..cube tgk tittle entry nieyh..mcm gempak jerk kan..mesti ada yg cakap.."yeye jerk dia nieyh..perasan la lu minah..x kan arr bront palarae nak kat ko yg comot tuh.."wah sedihnya kalu ada org cakap macam tuh..ye aku sedar..ceyh..asyik2 nak touching..x macho langsung arr..muahaha..tp btul wei apa yg aku cakapkan nieyh..tp bront aku nieyh versi lain..versi hotel royal bintang kl..

mesti masing2 pelik kan..tp kalu sapa yg rajin baca blog aku yg x senonoh nieyh mesti tau yg skang nieyh aku praktikal kat royale bintang seremban tok 6 bulan..n nak abis da..bulan 6 nieyh abis arr..so masa kat hotel aku kena masuk purchasing department..so keja aku nieyh byk yg bawak aku pg kl sbb nak amik barang2 hotel yg order dr kl..so bila da pg kl..selalu gaklah aku pg royale bintang kl..
then kat sana memang ramai arr abg2 yg dok merenyam kat aku..bukan nak perasan..tp kadang pelik gak..tah apalah yg dorg suka kaco aku yg tembam nieyh..ada dlm 4 org abg yg suka sgt kaco aku kat kl nieyh..tp yg paling aku minat..ada sorg abg nieyh..sbb pe aku minat?sbb muka dia sebijik mcm bront palarae!alah yg berlakon citer sindarella ngan rona roni tuh..di sebab kan muka dia mcm bront..so aku menggedik2 ngan abg sorg nieyh jerk arr..yg abg lain aku x layan sgt..muahaha..jahat x aku..tau dek boipren aku..mampus aku tau..


memula aku biarkan jerk abg bront aku nieyh kaco2 aku..sampai arr dia minx no telefon aku..gila ke lu der nak bg nombor phone!!nak kena cerai ngan boipren kau..muahaha..aku wat derk jerk..then dia minx plak email fb..ha..email fb x pe..then kami pon berchat2 lah di fb..n dia ckap dia suka aku!!!x kerw mcm terkujat ko sebentar..muahaha..then masa tuh aku mmg mati2 igt status dia single..sbb dia mmg letak status dia single pon..then asyik aku belek2 gambar dia kat fb..tetibe aku tgk ada org komen bersayang2 ngan dia..aku mcm pelik coz gambar baby..then bila aku bukak jerk profile dia..ghupe2 nya yg tuh bini abg bront..sbb ada gambar kawin dorg lagi...uwaaaa!!!!!abg bront tipu aku..cakap ngan aku x kawin lagi..hampess tol!!!cheett..



then semenjak arr semalan..sbb aku tau dia da kawin semalam..aku malas nak tegur dia..bila dia nak chat ngan aku kat fb ngan ym..aku wat bodo jerk..biar arr dia buzz aku beribu raban pon..apa yg aku tau..ko tipu aku!!!ko pon sama areen..yg pg layan abg bront tuh nape..kang tau dek boipren ko..tau takot!!!uwaaa!!tipah tertipu bang!

3 comments:

Anonymous said...

hahaha..curang lagi ngan bf!

saya yg dipanggil aReeN said...

mana ada curang wo0k!!!setia tau..skandal cuma!

Anonymous said...

paris hilton
Click on the thumbs for the full picture and admire her heavenly behind in great detail. Visit www.meganfoxnaked.org and get swamped with tons of naked Megan Fox photos and videos. The site is a horndog’s Megan Fox fantasies come true. megan fox fully naked
megan fox naked pics , megan fox naked pics
http://plone.org/author/jblackjms , http://profiles.tigweb.org/peterblack294
You can read the interview in its semi-entirety here, but honestly, I’ve given you the good bits. If you really want to see something interesting, check out the pics. Guaranteed you won’t be disappointed. megan fox naked
megan fox naked , megan fox naked photos
http://peterblack294.typepad.com/blog/2010/08/megan-fox-naked.html , http://meganfoxnaked.pbworks.com/
Kodak, being the enterprising little fools that they are, got involved and offered a $5,000 reward to the person who could track this boy down so that he could be reunited with Fox and properly present her with a package of Valtrex rose. The kid was located — his name is Harvii — and he was flown from London to New York yesterday to appear on The Today Show this morning with Megan Fox and gift her with this completely overexposed rose megan fox naked videos
megan fox naked , megan fox naked
http://mrfox394.vox.com/library/post/megan-fox-naked.html , http://paris-hilton-sex-tape.com/2010/08/15/megan-fox-naked
megan fox naked In a theme the rapper has come back to time and again, Monaghan said the concept of the clip revolves around domestic violence and Eminem's tumultuous relationship with his twice-ex wife, Kim. "It's the story of them getting to know each other and it's the story of their tumultuous relationship and it's the story of the breakdown of their relationship," Monaghan explained of the video, which will premiere on Thursday night on MTV, hot on the heels of Eminem's eight VMA nominations. Fox, the wonderful actress has showcased her brilliant performance in "Hope & Faith" which won her the 'Young Artist Award Nomination – Best Performance in a TV Series [Comedy or Drama] - Supporting Young Actress.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...