Sunday, April 25, 2010

Bila artis yg da cantik nak jd lagi cantik!

aloo..aloo..anybody here?x da org jawab pon..askum sume..haa!!barulah aku dgr ada org jawab salam..x bleyh speaking2 arr plak di ptg ahad yg indah nieyh..kena gak ckp melayu dengan penuh ilmiah..tp bukan kerw ada org ckp.."i sound stupid when i speak malay!"walaweyh der..ayat nak kerek kan..sapa tah ckp..aku pon x kenal..cocok lubang idung ko tuh kang!relax eyh...aku walaupun brutal2 mcm nieyh..tp dalam hati masih ada taman wo0!muahaha..

ok2 macam jauh ke sinun plak citer aku nieyh..citer yg tade kena mengena ngan tittle..ok arr..according to main tittle..wahh!nak speaking lg tuh..ok arr..korg rasa wujud x artis yg mmg da cantik ya rabbi tp nak jd makin cantik..?mesti arr wujud kan..dorg kan da mmg jd public figure tok kita semua..so mesti arr nak cantik jerk depan kitakan..tp apa jd bila kaedah yg dia guna tok cantik tuh x btol n memusnahkan diri dia..then last2..xda pon fan yg nak minat dia lg..x kerw mcm sedeyh jerk..

ibarat sudah jatuh ditimpa badak sumbu air..

btol x peribahasa aku nieyh..kalu salah tolong btolkan..sbb aku kan blaja takat darjah 1 jerk kan..muahaha..kadang2 tuh aku mcm x puas ati gak..dorg da arr cantik,ramai peminat..tp nak lg cucuk sana cucuk sini..cucuk kat sini means bukan cucuk bontot kerw..cucur lubang idung ker..cucuk nieyh dalam perkataan sinonim dia adalah BOTOX!benda nieyh nak cucuk bukan murah...mau ratus2 terbang..tp ikut nasib arr..kalu duit yg ko labur tuh beratus then hasil pon ko jd cantik sampai 7 keturunan x bleyh nak kalahkan kecantikkan ko..mmg aku thumb up arr..tp apa jd wei bila da melabur beratus2 sbb nak cucuk benda harrem nieyh..tetiba plak ko jd lg buruk n buruk ko tuh bawah skit dr muka cipan yg tahan berak..muahaha



alahai uolls kan ckp i cantik..so i cucuk arr minyak masak..
amacam..cantik x..tetibe plak feeling angelina juling!

x ker mcm nak termenangis bila cantik yg ko harapkan..buruk plak malanda diri ko..muahaha..ghasakk arr..sapa suh main cucuk2..berani wat berani tanggung arr..kadang aku terpikir gak..x sakit ker main cucuk2 nieyh..sdgkan aku yg kena cucuk ngan nyamuk pon..nak menangis 7 ari 7 malam..yer arr..gatalkan..abis merah2 muka i..muahaha..dosa pahala da x amik port da..yg pntg cantik..cantik sgt kerw??jawab2..nanti aku bg keropok perisa durian yg 20 sen satu bungkus tuh..muahaha


of course arr aku cantik..sbb tuh ramai paparazi nak tgkp
gambar aku..ko ada?!


aku ingatkan artis2 kat barat tuh jerk yg taksub nak main cucuk2 nieyh..ghope2 nya..artis kat malaysia nieyh pon suka main cucuk2 eyh..x yah lah aku nak mention kan nama..nak pg sebut satu2..korg pon tau gak kan..da x igt halal haram..kang bila tegur..cakap kubur masing2..jgn nak jg tepi kain org..wei aku ada kain sendiri arr..watpe nak jg kain ko!!x memasal..tp kan..ada arr sorg artis nieyh..org ckp dia main cucuk2..aku x berani nak komen pape..tp korg tgk arr perubahan dia time dulu ngan skang!

sapa yg x kenalkan artis kat atas nieyh..fofuler??bleryh arr..tp kalu btol arr dia main cucuk2 nieyh..aku tabik arr kat dia..sbb adalah skit nampak cantik..nampak lain skit kan..tp pape pon..aku mmg minat giler ngan minah nieyh..bdn dia mmg tip top..muka pon cantik..x mcm aku yg muka menggerutu nieyh..yerlah aku hanya insan biasa..x sama ngan ko yg artis tuh..


rozita che wan..sapa x kenal ngan dia..laki yg terserempak ngan dia..
mmg toleh banyak kali arr..btol x cakap aku..
muahaha

tuh jerk arr serba sedikit pendapat aku..sapa yg sudi nak bc aku ucap time kasih banyak2..kalau ter-over shadow plak kan..muahaha

1 comment:

rara pinkmafia said...

mmg tak bersyukur kan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...