Saturday, April 24, 2010

Budak Yang Semakin Besar!

akum uollss!apa kabar malam2 begini..sihat..mestilah sihatkan..kalu x..x kan arr ada masa nak bc blog yg macam harrem jadah nieyh kan..muahaha..rasa mcm tetiba nak mkn kek tiramisu plak..padahal da mkn cheese kek td..walaweyh der!makin gomok lah aku jawabnya..mkn konon2 arr control..tp harrem..makin diternak nya lemak kat bdn aku ada arr..x pe areen..sabo2..esok ko da janji ngan mak ko kan nak ber-aerobik kan..!chaiyok2..aja aja fighting!

ok2 seblom aku melalut ngan lebih jauh lg..citer pasal kek lah kan..aku br balik giant td..pg beli kek tok adik aku..yer arr..bezday dialah katakan..kang x beli kang..wat muka sedeyh plak kang!o0o blaja tanak..tp kek nak kan..nak kena adik aku sorg nieyh..nak jd apa pon aku x tau arr..o00ho0i!


mari2 aku kenalkan adik aku yg bernama amir imran..faymes?x lah kot sbb x dpt nak menandingi ke-faymes-an kak long dia nieyh yg cantik tertarik kau mmg hampeh..!muahaha..br form 2..tp badan gedabak arr tinggi..aku nieyh da di gelarnya pendek..tp pdn muka adik aku imran nieyh..sedara dia yg form 2 bila nak masuk stadium tgk bola..mesti guna tiket kanak2..tp tang imran adik aku nieyh..mesti kena guna tiket dewasa..muahaha..padan muka!lagi2 aku nak kutuk adik aku nieyh..dia tade arr ensem sgt pon..sbb tuh awek sorg dua jerk..x leyh bla!awek sorg dua...muahaha..kadang2 aku x puas ati ngan dia nieyh..sbb bila dia minx pape kat mak aku..mesti mak aku bg..tp bila tang aku..belom sempat aku nak luahkan hasrat aku nak selipar jepon!mak aku da say no..no..no..chettt!

sbb tuh arr..aku nak balas dendam..so aku pilih kek yg x bape nak sdp..tp sbnrnya sedap..yer arr..da kata aku kan..tekak aku sume kata sedap..muahaha..hei cheett!jgn nak demand lebeyh2 eyh..da dpt kek yg sgt sedap nieyh..bersyukor okeyh!



alahai..kek blueberry yg sering menggugat
keimanan aku..rasa nak ngap ngap byk2 jerk..

u see..u see..strawberry hilang..
sungguh x beradab sopan yer amir imran!

papepon aku nak wish tok adik aku si amir imran:
HEPI BEZDAY YG KE-14
blaja elok2..jgn jd mcm kak long..blaja takat darjah satu jerk..
muahaha..x memasal jerk..
jg mak ngan ayah..dorg sentiasa bergantung kat kita bila dorg semakin
tua nanti..jgn slalu lawan ayah..dgr jerk ckp dia..
blaja pandai2..study slalu..jgn asyik nak main hp..pastuh
bc majalah mangga..muahaha..kantoi der!
da arr..touching plak..hingus da meleleh nieyh..
sreeettt!!!!(sedut hingus balik..)muahaha


2 comments:

bH said...

wish him for me too!! =)

saya yg dipanggil aReeN said...

bH:da wish da pom!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...