Saturday, January 17, 2015

Review Beauty Product : Kiss Proof Soft Lipstick

Assalammualaikum.

Haaa kelas kan hakak hari isnin nak exam tapi sempat lagi nak update blog kan. Lepas tu nak update pasal lipstick pulak tu. Tak pernah-pernah kan nak review pasal produk-produk kecantikkan ni. Selalunya update pasal tempat makan je kau suka kan Azreen Zunairah. Huhuhuhu.

Aku rasa Kiss Proof Lipstick ni memang tengah trend sekarang ni kot. Sebab aku tengok dekat instagram melambak-lambak orang jual, tapi aku rasa mahal pulak. Yelah kan, memang lah harga sebatang 12 hengget tapi bila dah campur postage charges bagai. Dah berapa kan harganya kan. Kedekut sangat kau kan. Muahahaha. Yelah hakak kan layan produk 10 hengget je. Lebih dari 10 hengget aku tak nak beli. So hasrat nak beli lipstick ni terpendam macam tu je. Sampailah aku ternampak bff aku si Bibiey jual lipstick ni. And kebetulan dia pun ada dekat Seremban kan. Yelah sejak dia kahwin, dia dah jadi orang Miri dah. So memang susah nak jumpa dia sebab dia pun tak selalu balik Seremban. Haaa terus aku whatsapp dia laju-laju sebab nak beli lipstick punya pasal.



Haa macam ni je rupanya Kiss Proof Lipstick ni. Dia jenis yang pensil. So memang senang je nak bawak pergi mana-mana. Campak je dalam handbag then pergilah jalan.




Yang aku pakai ni no 14 then beli satu untuk emak aku no 2. No 2 dengan 14 ni kiranya warna-warna yang hot lah sebab selalu je sold out. Hehehe



Nampak macam krayon kan. Haa make sure sesiapa yanga da anak kecik or adik kecik. Sorok kan lah lipstick ni kalau tak nak benda alah ni patah or tumpul. Lagi sadis dinding rumah korang ada macam-macam corak abstrak lagi. Nanges ! 



Warna bibir mestilah sama dengan warna baju. Merah menyala. Muah ciked. Huhuhu. 


So kepada sesiapa yang nak beli tu, pm lah aku dekat facebook. Harga murah punya. Warna pun ada macam-macam. Nanti aku tunjukkan. 



Hari ni dating dengan adik aku yang kerjanya asyiklah nak mencubit aku dalam kereta tu. Taulah rindu dengan aku kan. Aku bila dah tak tahan, terus aku cubit and gigit kuat-kuat. Haaa amek nak sangat kan. Adik aku ni semenjak belajar dekat Melaka dah macam di pam-pam dah badan tu. Aishhh diet wei. Hahaha. 

Oklah bye !



8 comments:

Mek Zumbie said...

Hai :) Nanti pm je tau aku kat situ. Nak header kan? Huhuhuuu

https://www.facebook.com/sitraceyAJM

Najib Ariyan said...

Salam kenal...

tunjuk gambar lipstik tunjuk gambar steering... ingatkan steering lock tadi... hahahah

salam singgah

Nabihah said...

First time tahu ada lipstick ni :)

HASRUL HASSAN said...

Wahh promosi lipstik ... :) anak saya yang bongsu .. umur 5 tahun dah jinak2 ngan lipstik dah.

www.hasrulhassan.com

Azreen Zunairah said...

Najib Aryan: Hahahaha saya bukan kiki ehhh

Azreen Zunairah said...

Nabihah: Tryllah..warna dia cantik

Azreen Zunairah said...

Hasrul Hassan: Ehh blogger femes datang blog kitalah...hehehe

Nabihah said...

Haaa. Baru hari tu beli lipbalm maybelline. Xpakai lagi hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...