Tuesday, July 19, 2011

IDA : BLACK AND WHITE CONTEST

Assalammualaikum !

Hari ni aku tak kerja disebabkan ada hal-hal tertentu yang perlu di settle kan. So disebabkan aku banyak masa free hari ni aku nak merajinkan diri mengupdate seberapa banyak entry yang boleh. So entry pertama untuk hari ini ialah contest dari budak comel Ida- Black and White Contest !

ga banner

Siapa yang nak join boleh tekan gambar comel atas ni ehh !

So untuk contest ni aku kena letak gambar yang aku rasa cun or whatsoever lah kan. Entah lah aku pun tak ada gambar yang baru sangat. Makin lama makin malas nak tangkap gambar. Huhuhu. Tapi disebabkan contest Cik Ida yang comel ni, aku tempek lah jugak gambar yang aku rasa unik and cun. Konon jelah kan ! Huhu. Gambar yang dipertaruhkan ialah:-

Dalindareen2760

Actually gambar ni dah lama sangat dah. Masa time aku dekat poli dulu. Bila dah tolak tambah darab bahagi. Nak dekat 3 bulan lebih dah aku tinggalkan zaman poli. Now dah kerja dah. Aku tempek gambar ni sebab kebetulan aku pakai baju kurung polka dot hitam putih so kalau di black and white kan gambar tuh tak adalah nampak buruk sangat kan. Hehe ! Masa ni pun jadi model entah apa-apa dan tak ada motif pun sebenarnya. Biasalah kan, zaman belajar memang kalau dah tak ada kerja lain nak buat, tangkap gambar je lah korje nya. Huhu !

Oklah untuk contest ni aku nak tag dua orang:-

Bebbboiii !

 

16 comments:

Wadi AR said...

arennnnnnnnn kau tag kt akk ke tu? wawawa syg c gebuuu ni

Azreen Zunairah said...

yelah kak oiit !! reen tag akak sayang ni lah..huhuhu

Encik JI said...

dh bleh mnangla ni.

Azreen Zunairah said...

Encik Ji: Insyaallah..tuh pun kalu juri suka gambar ni..huhuhu

cik Ida said...

oh dear!! tenkiu very much... sebab anda peserta pertama nanti i beri hadiah misteri ye.. hehehehehe... *toink!

Azreen Zunairah said...

cik Ida: wahh !! biar betul ni..jd peserta pertama pun ada hadiah ehh..huhuhu

damha said...

cunnyer pic hitam putih tu..hitam putih kehidupan...he333

Azreen Zunairah said...

damha: yelah tuh cun..perli ke hape..huhuhu

damha said...

reen dok pegang surat drp polyteknik mana tu

Azreen Zunairah said...

bukan pegang pun..dia tertampal kat papan kenyataan tuh..huhuhu

MAISHARAH said...

cantek n nice....

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/ida-black-and-white-contest.html

Luz Claritta said...

simple.. menarik.. :) good luck !

http://ceritapenabiru.blogspot.com/2011/07/ida-black-and-white-contest.html

L-mi Redzz said...

terjah dan follow dr contest yg sma.. =)

http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/ida-black-and-white-contest.html?showComment=1311329453767#c6246519505915552733

Adylia Qarissa said...

gud luck :)

http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/07/ida-black-and-white-contest.html

shida said...

salam..singgah dari contest cik IDA..gud lak..:)

http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/ida-black-and-white-contest.html

Maya Lisa said...

goood luck sayang yer !!!

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/08/ida-black-and-white-contest.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...