Tuesday, July 19, 2011

Contest shawl dan aku !

Assalammualaikum !

Merajinkan diri untuk update satu lagi entry. Pun sama jugak. Still berkaitan dengan contest. Aku ni rajin je join contest. Tapi menang nya tak ada jugak. Huhuhu ! Tak apalah, dah kata contest kan, biasalah tuh kalah menang. Yang penting aku ada idea nak update blog aku ni. Huhuhu ! So mohh ler ramai-ramai join contest dari budak cantik yang stylish ni. Hehehe !

yayu

Klik gambar atas ni kalau nak join contest ok atau TEKAN SINI !

Rules untuk contest ni tersangatlah senang ok ! Mehh tengok apa rules yang perlu dipatuhi untuk join contest ni:-

  • follow ??? <--- korang tak yah follow pun takpe,..up to you darL..
  • buat satu entry berkaitan contest ini ...link dekat yuhuu after that..
  • letak pic korang bershawl..(pakai shawl) (kalau bole yang stylo)
  • korang boleh letak seberapa banyak pic pun..
  • letak sekali banner contest dlm entry oke!!!
  • that's it.. itu je,.. mudah kan,..???!!
  • due date is 20/8/2011 ( ada masa lagi)
  • pemenang akan dinilai oleh juri dan yuhuu sendiri..not random !!
  • hadiah ???!!! berkaitan hari raya..consists of :
    • 1st prize
    • 2nd prize
    • 3rd prize
    • 3 saguhati

Amacam ? Senang je kan rules dia kan ! So untuk contest ni gambar yang akan diletakkan ialah:-

Dalindareen5688

Dalindareen5957

Dalindareen6458

Tuh je lah tiga gambar yang aku nak tempek untuk contest ni kot ! Karang banyak-banyak aku letak, ada pulak yang menyampah kan. Huhuhu ! Actually aku tak adalah banyak sangat shawl nya. Tapi adalah koleksi sikit-sikit. Sekarang ni pun pergi kerja pun pakai tudung biasa je. Malas nak ber shawl-shawl bagai. So untuk contest ni aku nak tag dua orang kesayangan aku:-

Bebbboiii !

16 comments:

Wadi AR said...

akk xreti pakai shawl. wuwuwu

Azreen Zunairah said...

alah tapi akak ada gak pki shawl biasa kan..

shandye. said...

all the best! suka gambar nombor 2, buat aku teringat kat sorang minah budak teater group aku suka pakai tudung dgn riben2 cenggituh. hehehe...

fyna said...

suka 1st pic..cantik! good luck dearie

Azreen Zunairah said...

shandye: haha..tau tuh...mesti ko suka perli dak2 yg pki riben ni kan..huhuhu

Azreen Zunairah said...

fyna:thx fyna yg cantik..huhuhu

damha said...

slm reen...
saya undi pic yg pertama tu...
tudung pelangi nan indah permai...

Azreen Zunairah said...

damha: da tau da tuh..hahaha

shandye. said...

klu stakat satu dua takpelah... mmg santek dan comel pun...

tp klu dh dok susun berjujuk-jujuk kat bahagian tepi telinga, lepas tu pakai cekak yg ada riben besar lagi dan ditambah pulak dgn pin2 bentuk aiskrim, kucing dan sewaktu dengannya kat bahagian tengkuk tuh mmg aku gelak kaw2 la... dah macam kartun lak aku tengok. kuikuikui...

nk bergaya pun berpada-pada la, tak gitu?

Azreen Zunairah said...

shandye: betul betul..huhuhu aku pun kadang2 segan gak nak pki riben2 ni..tp nak perasan kiut punya pasal..try lah letak riben skit..anyway shandye..aku cute kan..hahaha..just admit it dear..hahaha

cIk JanNah said...

pic no 2 chomel!
gud luck dear!!
:)

Azreen Zunairah said...

cik jannah: macih2..huhuhuhu

yanie.yuhuu said...

dtg cni cek n3,..gudLuck darL..!! =) sweet !

Azreen Zunairah said...

yanie: thanks...hehehee

Mr.B[e]ave[R] said...

mudah-mudahan menang contest nih

following and reading ur blog...
;)
http://kainpelikatbiru.blogspot.com

Maya Lisa said...

shomeyl lah sayang ^^ good luck ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...