Thursday, May 19, 2011

Innalillah buat Hakim a.k.a pemilik blog Telordibasuh ! Tak ada lagi orang nak cari gaduh dengan aku dekat FB and kacau aku dekat belog. Hurmm !

Assalammualaikum !

Mula-mula aku memang pelik jugak, kenapa abang Telor or abang Hakim ni tak update-update belog dia. Kalau tak tuh selalunya dalam sehari mesti ada dua tiga entry yang dia publish. Aku let go kan macam tuh je lah. Maybe dia ada hal kot. Aku memang peminat setia blog dia dekat bawah ni.

telor

TEKAN SINI UNTUK PERGI KE BLOG !

Tapi persoalan aku dijawab oleh abang Feroz hari ni bila aku terbaca satu wall post dia dekat Facebook. And for sure masa tuh aku memang terkejut sangat-sangat and terus menangis. Tak pernah-pernah aku menangis sebab orang yang aku just kenal dekat internet. Ni lah first time tau ! Abang Feroz menjawab soalan aku dengan gambar dekat bawah ni:-

Untitled

Serius memang aku sedih sangat sekarang ni. Sebab Abang Hakim ni lah antara blogger yang paling rapat and rajin nak kacau aku dekat Facebook.

Aku ingat lagi, masa mula-mula aku jadi follower dia dekat belog tuh, dia balas dengan cara add aku terus dekat Facebook. Lepas tuh lah aku selalu mintak tunjuk ajar dia pasal dunia blog ni. And kadang-kadang bila aku tak IM dia, dia sendiri yang akan kacau aku dengan cara post macam-macam dekat Wall Fb aku. Tapi tuhlah, semuanya akan menjadi kenangan buat aku dengan dia.

Semoga arwah ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman. Amin ! Sama-samalah kita sedekah kan Al-Fatihah buat Arwah abang Hakim.

Bye !

 

10 comments:

Nanad. said...

hah? seriously? innalillahiwainnailaihirajiun.

Azreen Zunairah said...

nanad: haah ini serius...bukan main2...

damha said...

al fatihah juga drp saya...kepadaNya kita dtg ..kepadaNya juga kita dikembalikan...moga rohnya ditempatkan bersama2 dgn org2 yg beriman...amin

Azreen Zunairah said...

damha: amin !!

ain dzaya said...

terkejut dengae berita nie semalam..egtkan maen2..moga rohnya berada dlm golongan org beriman..aminn~

@juera said...

Salam,

tkjut bc entry awk ni
apa pon Al-Fatihah bt arwah
wpon x brpe knal tuan blog telurdibasoh tu tp sy ske bc entry dia..=(

Zura said...

al fatihah..takziah tuk keluarga arwah..

Azreen Zunairah said...

ain: nak wat mcm mana kan..dah sampai masanya..

Azreen Zunairah said...

juera: tuhlah reen pon mula2 terkejut gak..tp nak wat mcm mana kan..

Azreen Zunairah said...

zura: semoga dia ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman..amin..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...