Tuesday, April 5, 2011

Aku jadi gile sebab Abang Ben Ashaari. Hehehehe =)

Assalammualaikum !

Hari ni otak aku betul-betul rasa pening-pening lalat lagi. Tak tahulah kenapa kan. Nak katakan aku kena hujan, tak ada pun aku mandi hujan tadi. Tekak aku dah jadi makin perit and mata pun makin pedih. Ahhh kenapa ehh ? Aku mana ada pakai eyeshadow dekat mata hari ni, aku pakai eyeliner je. Ekk motif ! Bukan selalunya memang kau pakai eyeliner je ke Areen setiap kali pergi kelas? Gile lu mat ! Janganlah aku demam balik. Please !

Masa tadi lepas balik kelas, rutin harian aku lah. Kalau balik kelas je terus bukak plug laptop and on laptop. Lepas tuh aku akan online and bukak Facebook and belog yang tak semenggah ni. So lepas dok godek-godek Facebook aku. It’s time tuh godek-godek belog pulak.  Aku rasa macam terkejut gile. Berkali-kali aku gosok mata aku ni. Mata yang tengah pedih pun aku boleh bukak luas-luas. Macam mana tak pelik bila aku nampak benda alah ni !

Untitled

Klik Gambar untuk Tumbesaran yang Sempurna !

Rasa macam gile kejaplah aku tau ! Sebab dekat Segmen Abang Ben ni je aku dapat 21 comment. Mana pernah aku nak dapat komen banyak macam ni. Yelah aku sedar belog aku ni macam mana kan. Orang yang datang nak baca pun, macam nak tak nak je baca.

Lepas tuh kan, nampak tak anak panah yang lagi satu tuh. Tuh pun buat aku terkejut jugak. Sebelum ni mana pernah Innit tuh nak publish kan belog yang tak semenggah ni. Semuanya pasal Abang Ben lah ni tau ! Saya suka betul lah dengan Abang Ben. Oupppss sebelum semua orang salah faham baik aku cakap terus terang. Aku suka dekat Abang Benn sebab dia anjurkan macam-macam Segmen yang best tau.

Yang paling tak tahan tuh ! Semalam aku tengok follower aku baru 310 orang. Then tup tup hari ni aku bukak, dah ada 328 orang. Even nampak sikit je yang naik and jadi follower aku. Tapi bagi aku, nilai tuh dah dikira banyak sangatlah tuh. Seriously, memang tersangat-sangatlah susah untuk attract orang baca belog kita yang tak ada unsur-unsur ilmiah langsung ni.

So dekat sini aku nak ucapkan banyak-banyak terima kasih kepada sesiapa yang follow belog aku ni. Then kepada Abang Ben, buatlah segmen banyak-banyak lagi. Nanti aku akan rajinkan diri aku untuk join semua tuh. Hehehe. Oklah tak tahi nak cakap apa sebab rasa terharu sangat. Alah Areen, cakap je lah kau tak ada idea lagi kan. Ok fine ! Memang pun.

Oklah bebbooiii !

2 comments:

Dayana AZ said...

bro ben mmg rajin mmbntu blogger bru mcm kte kan2 :)

sudi lah pula ke blog dayana
hik3

www.herstoriie.com

Azreen Zunairah said...

dayana: hehehe betul2...dia memang sangat superb !!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...