Saturday, March 5, 2011

Header baru yang aku buat khas menggunakan Photoshop ! Saya budak baru belajar. Apakomen korang dengan header baru aku ni?

Assalammualaikum !

Aceceh rajin pulak aku nak update entry lagi kan ! Cecite cecite kenapa ehh ! Sebenarnya tak ada apa-apa pun. Aku tengah tahan lapar ni. Disebabkan tak nak ingat dekat makanan, aku pun update lah entry. So simple kan jawapan aku. Ringkas, padat dan tepat. Ekk motif !

Sebenarnya semenjak dua bulan lebih ni, aku bertungkus-lumus nak belajar Adobe Photoshop. Ni semua sebab final year projek aku yang memrlukan aku design packaging yang akan group aku gunakan untuk new produk kitorang. Boleh dikatakan memang macam design budak-budaklah sebab aku ni nampak je kental tapi sebenarnya dalam jiwa aku ni still budak-budak lagi.

So disebabkan boring tak tahu nak buat apa tadi. Aku main-main photoshop design aku punya header. So aku nak korang komenlah macam mana header aku yang baru ni sebab aku pun baru je belajar photoshop. So memang tak semenggah sangatlah ghupenya header aku tuh tau. Tapi aku tak kisah korang nak komen negatif ke. Positig ke. Aku tak kisah langsung. Semua aku terima. So korang boleh tengok header baru aku yang dekat atas tuh.

Before ni pakai header yang member belog aku buat. Memang comel and kiut sangat. Aku suka. Tapi disebabkan nak try buat sendiri so aku tempek lah header baru aku kat sini. Ok mehh sini tengok header yang aku guna sebelum ni.

areen1

* Ni header lama*

saja2

* Ni pulak header baru. Penuh dengan warna pink ! *

So marilah datang singgah belog aku ni and nyatakan pendapat korang terhadap header baru aku ni. Sesiapa yang nak suruh aku but. Boleh saja ! Tapi aku ni budak baru belajar. So memang makan masa sikitlah. So jangan malu jangan segan. Bagilah pendapat anda ok !

Bebboiii !

6 comments:

Faisal said...

saya rasalah kan,header lama awk lagi cantik lol..huh

fiziesss said...

hehe...salam pekenalan..cantik jugak la..cuma crop tu kalau bleh lebih sharp..cuba pakai magnetik tool..tapi pemilihan warna bagi sy ..ok dah.. :)

Azreen Zunairah said...

Faizal: ye ke yg lama lagi lawa...memang pun saya rasa..huhuhu...apa2 pon thx ehhh

Azreen Zunairah said...

fiziesss:ok2 thx tau...nanti saya try sharp kan lagi ok...huhuhuhu

EJA said...

nak jugak header lawa macam kamu..tp tak pandai buat..huhu

Azreen Zunairah said...

eja:bleh jek reen buat...tapi reen x pandai sangatlah nak wat cantik2 kan...huhuhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...