Saturday, March 5, 2011

* Our Memory Photo Contest *

Assalammualaikum !

Bila join contest ni kan, tujuan aku bukannya nak menang sangat pun. Tipulah kalau aku join, then tak ada langsung rasa nak menang kan. Tuh memang satu pembohongan yang besar lah kan ! Tapi selalunya aku join contest ni sebab nak ramaikan member blog aku ni then aku suka tengok ke-kreatif-an contestant lain yang jugak join satu-satu contest tuh. So tadi aku terbaca dekat shoutbox aku, blogger yang memang comel, cantik and terkenal ni tag aku dekat satu contest ni. Terima kasihlah eh * Nanad comel and cantik * sebab tag reen dekat Our Memory Photo Contest.

bez prent

Untuk tengok terms and condition dia, boleh kelik dekat owner contest ni dekat * SiNi * ataupun klik je dekat gambar atas ni ok. Tapi aku still nak tempek terms and condition dia. Biar panjang sikit entry aku ni. Ekk motif !

1. Macam biasa, u all kenalah follow blog I  dulu..if taknak follow,it's ok.. cuma susahlah bila I update ni..I mungkin tukar closing date cepat..hmm~

ok dah follow dah pon ! hehehehe

2. Tulis entry "Our Memory Photo Contest", Letak banner seperti di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini, Letak lah banner contest ni kat sidebar sekali tau!

ok entry dah buat, dah link kan pon, and dah letak banner contest dekat sidebar dah pun. Hehehehe

3. U all mestilah upload gambar u all..gambar tu mestilah ada gambar u all sekali..dan tulislah ayat yang paling simple kenapa u all pilih gambar tersebut. Contoh "I pilih gambar ni sebab I miss my friend a lotzz!!"

Ok dah masukkan tapi letak dekat bawah lah. Hehehehe

4. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger u all tau.. (",)

Aku nak tag siapa ehh. Oklah aku tag bff aku yang memang suka sangat join contest, siapa lagi kalau bukan :

5. Hadiah?? gerenti best !! of course anak patung comel lagi besar dariLovely Lace!!

Part yang ni memang aku suka. Siapa yang tak suka hadiah kan. Siapa yang tak suka meh sini aku lempang laju-laju. Nak tak !

6. Tarikh tutup 01/04/2011 !

So gambar yang aku nak tempek dekat sini boleh dikatakan memory jugaklah bagi aku sebab masa ni life aku memang tersangatlah gembira. So aku nak masukkan gambar ni untuk contest ni.

DSC01286

* non edited version *

Aku pilih gambar ni sebab ni masa semester dua aku dekat politeknik. Kiranya baru nak mengenal dunia luar lah. So caption aku untuk gambar ni ialah:-

“ Even there are many hard way we’ve been through together, our friendship will never end. I love you all !”

Betul cakap orang kan, memory  itu akan membuatkan kita lebih menghargai hidup kita yang akan datang dan kerana itu kita berusaha untuk mencipta memori yang lebih indah.So kawan-kawan ! Apa lagi meh lah join contest ni.

Bebboii !

4 comments:

fyna said...

gud luck girl
hehe
i ada tag u contest tau
http://stoberycokelat.blogspot.com/2011/03/arabian-makeup-contest.html

Azreen Zunairah said...

fyna: thx fyna yang cantik...huhuhuhu

Nanad. said...

uik. tang mana yang terkenal tu? ce citer ce citer. haha.


btw, reen pun cantik ok. gebu. kalo nad ni laki, nad ngorat reen. hik hik. k, take care & good luck! :)

Azreen Zunairah said...

nanad: cantiklah nanad...kalu x macam mana alif bleh sangkut kan...hahahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...