Saturday, December 4, 2010

Kenapa eh aku tak boleh connect dengan Gengblogger ? Plez help me !!

Assalammualaikum !

Dah dekat seminggu lebih dah aku tak boleh nak connect dengan Gengblogger tau. Rasa macam sedih, geram, sakit hati semua ada bila orang lain senang je nak ping or publish entry terbaru diorang dekat Gengblogger. Arggghh ! Benda ni memang buat aku stress sebab readers dah makin berkurangan datang dekat blog aku. So anyone yang pandai and boleh setelkan hal aku ni, please tolong aku ! Aku tak tau nak buat macam mana dah ni. Setiap kali aku masuk web Gengblogger je dia mesti akan jadi macam ni :-

gengblogger 1

* Sila klik untuk tumbesaran *

Aku memang connect via Facebook but bila aku nak dah tekan kotak warna biru tuh dia akan jadi macam ni :-

gengblogger 2

* Sila klik untuk tumbesaran *

Bila aku klik dia memang tak keluar apa-apa pon ! Geram sangat aku. Just kotak kosong je yang keluar. Benda ni semua starting bila aku format laptop dekat member aku. Selalunya sebelum formatm, memang aku boleh je masuk Gengblogger ni sebab aku memang log in kan je dia. Tapi now bila semua dah tukar, semua dah baru, laptop aku pun dah format, terus dah tak dapat masuk web Gengblogger. Aku tak tau kenapa. Dah naik pening aku mengadap benda ni hari-hari. Ada rasa nak menangis pun ada. Please wei ! Aku mintak tolong sangat-sangat kepada sesiapa yang tau kenapa benda ni semua terjadi, sila inform dekat aku keyh ! Aku mintak tolong sangat-sangat.

P/S : Aku memang betul-betul tak ada mood sekarang ! Sedih nya! Sad smile

160520101521

3 comments:

^_^LyNn^_^ said...

urmm..cuba lagi kowt..line memalam ni + pulak hujan sejuk ni mmg x owkeyh..huhu..tapi lin buka owkeyh jer..O_o

saya yg dipanggil aReeN said...

lynn:reen dah try dah..tapi still x bolehlah..kenapa eyh...nak sgt tau !

Mohd Kamal said...

saya dah 2 minggu tak dapat masuk gengblogger. pening dah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...