Tuesday, November 2, 2010

Saya dah tukar header blog!!

Assalammualaikum!

Memang tak boleh tahan godaan bila asyik fikir nak update blog je. Dah lah sekarang waktu exam, lagi-lagi tadi paper Marketing yang memang killer nak habis.  Nak mampus kau menggoreng sampai hangus. Bukan hangus lagi dah, dah memang hangit sangat pon..huhu. Memang tak boleh nak makan lagi. Minta-minta everything gonna be alright. Takmo0 repeat paper lagi. Nak juga tampal gambar manusia yang amat bertuah ini yang masih dalam mood exam.

 

Dalindareen4761

Ha nak bagitau ni, perasan tak header aku dekat atas ni yang dah bertukar. Entah kenapa rajin sangat tadi dok edit-edit gambar then terfikir nak buat header. Alah senang sangat, just tampal-tampal gambar je. Sapa nak ajar aku buat header??? Angkat kaki cepat. Pastikan kaki betul-betul cecah dahi ok!

Kadang-kadang tu jeles tengok blog orang yang ada header cantik. Entah macam mana entah diorang buat. Aku ni satu benda pun tak tau. Jeles..jeles. Macam mana eyh dorang pandai edit-edit haram jadah ni. Aku dah berkali-kali try nak edit. Tapi agaknya otak ni bengap bab IT, memang tak melekat bila belajar tu. Haiiy0o..macam mano nie?

Aku sebenarnya kan nak korang komen header yang aku buat ni. Alah komen sikit je, aku tak minta banyak pun. Taulah aku tak pandai edit macam korang. Jangan nak berlagak dengan aku yang tak pandai ni okey.hihi

 

Untitled

Sila komen..sila komen ok.Kalau ada apa-apa cagangan lagi untuk melawakan lagi header aku ni. Sila-silalah bagitahu aku ok. Kalu bermurah hati nak tolong editkan and nak buat header untuk aku boleh gak.huhu.Wah!! Lebih-lebih pula kan. Ok ok enough untuk ber online dan ber fb ok. Daaaaa!

5 comments:

Zulfahmi Abidin said...

kaku sgt lah headernyer...ape kate upah org yg pro buat header blog.maybe lagi cantik nanti.hehe.dah kamu suro comment.fahmie comment lah.hehe

Terkini:
1.Lupe Sampai Tak Ingat 
2.Beeppp..Beeppp....Beeppp

saya yg dipanggil aReeN said...

zulfahmi:x retilah...macam mana nak buat...huhu...kalu pandai ajar lah..huhu

Nanad. said...

act, ok la ni. just nice. tp kalau gune photoshop, lg best! hehehe

saya yg dipanggil aReeN said...

nanad:x tau nak edit macam mana...x pandai nak guna photoshop lah..hhuhu

Anonymous said...

azreen ble nk update blog sbb sye ske bce blog azreen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...