Wednesday, May 5, 2010

Betul ke perempuan jerk suka mengumpat??


wah2..syoknya ko ngumpat aku eyh..
aku au aku cantik..jgn nak jeles ngan aku tau..
kang aku tarik suar korg kang!!


askum sume..selamat tgh ari sume..saya azreen zunairah bersiaran dr purchasing office yg x seberapa dan sempit ini..muahaha..ada gaya mcm kapal sing walia x..eyh btul kerw nama yg aku spelling nieyh..btol kerw..eii besh btol bleyh meng-hupdate blog nieyh..pki laptop org lah katakan..mmg arr besh kan..huuiisshh lg sebulan nak abis praktikal..cepat arr abis..x sbr btol aku nieyh..nak msk poli balik..

hei suka tol melalut tau..oklah return balik kat tajuk yg aku tulis kat atas tuh..korg rasa btol ker yg pompuan jerk yg suka ngumpat..mmg arr x bleyh nak nafikan pompuan nieyh mmg da tersedia ngan mulutnya yg teramat lah suka nak ngumpat..aku pon org slalu ngumpat..kata aku tembam arr..gomok lah..tp kadang org de gak ngumpat yg aku nieyh bdn buah pear..bdn kecik punggung besar..apa kejadahnya tgk bdn aku n ko sedap2 ngumpat pasal aku kan!ko chanteklah sgt eyh!marah nieyh!muahaha..

tp kenapa org pompuan jerk yg org kata kuat ngumpat eyh..org laki x suka ngumpat kerw!!!poodahh!!!chett..aku pnh duduk semeja ngan member2 laki aku..yerlah aku kan dikenali ramai oleh jantan2..muahaha..ada kerw member2 laki aku nieyh..dok tilik sorg2 pompuan yg lalu kat kedai mamak nieyh..chett btol..abis dikutuknya..kalu pompuan tuh x cntik..mmg teruk arr kena bahan ngan member2 laki aku nieyh..kalu pompuan tuh cntik plak..semua dok tenung lame2 then mulalah menyatakan impian masing2..konon2 kalu dpt pompuan cantik mcm tuh..maunya lepas kawin dok tenung jerk..cheett!!!xda keja tol!!

lagi satu kan..bila aku pakai baju yg salah..padahal kwn2 pempuan aku..sume kata ok jerk..tp dorg yg member laki aku nieyh ada jerk komen dia..kata baju tuh x sesuai ngan aku lah..kulit aku nampak gelap arr coz pki bj tuh..nampak gemok arr..nampak kurus arr..ceyh..kurus konon..muahahaha..

tp mmg x bleyh nak nafikan..mulut pompuan ngan laki sama jerk tau..mulut masing2 suka nak ngumpat..dulu time aku skolah agama dulu..ceyh skolah agama tuh..jgn x caya plak..ada sorg bdk alim nieyh..lelaki tau...baik sgt..alih2 satu hari nieyh aku dgr dia ada ngutuk pompuan..siap gelak2 lg..muahaha..ternganga aku tgk smpi meleleh air liur aku..sian kan..ish..ish..

tuh jerk arr pendapat dr aku..x semestinya pompuan jerk tau yg suka ngumpat..tp aku ngaku arr..pompuan ttp yg ranking first kalu part mengumpat..sbb kan..jiran aku sebelah umah..slalu jerk nak ajak aku ngumpat..so aku pon join arr..smbil2 amik biskut lemak cicah teh o' panas dok bawah pokok..feeling2 ada kat tepi pantai uolls..muahaha..baboiiiii!!


2 comments:

Shahrul Azrie said...

pic mat salleh 2 lawa

saya yg dipanggil aReeN said...

wah!!!pic tuh jerk kerw??muahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...