Friday, May 7, 2010

Aku suka gile dgn Adik Mia Sara@Amani!(Adamaya ♥)


comeynya!!!!!!!


Akum sume..apa kabar malam2 bute nieyh..harap2 korg x bute lah tgk benda yg x berpekdah especially mcm blog aku nieyh..yer arr aku sedar blog aku nieyh juz ada x da jerk bg korg kan..sob3 sedih nieyh wei..touching sekejap..sedut hingus...sreeetttt...ahh lega..ok mo0d da ok da skang..muahaha..sakit plak idung aku sedut kuat2 td..merah hidung aku tonyoh td..ok2 areen..enough kalau nak melalut nieyh..kang terpesong jauh kang citer ko...satu apa pon x ada kaitan ngan blog ko kang..

Korang kenal x dgn adik Mia Sara..alah budak yg nama Amani yg berlakon dlm citer Adamaya yg bersiaran setiap ptg tuh..ceyhh!giler skema ayat aku..sweet giler citer nieyh..da arr cite dia sweet..yg pelakon dia pon sweet2 tau..sukanya aku..comel gilo arr memasing..gilo pon x mcm nieyh tau..tp aku mmg minat gile arr ngan Amani..dia comel wei..mmg start dr first amani keluar dlm drama Adamaya♥ tuh..aku da start doa da..minx2 anak aku nanti comel mcm Amani nieyh..comelnya dia wei..da kali berapa da aku ckp budak nieyh comel nak mampos..aku rasa maunya aku da ckp dekat yg ke-18 ratus...muahahah..x memasal jerk..tp dia mmg comel sgt..aku tgk gmbr mak dia pon cantik..hawt gitu..


comelkan Amani kan..aku rasa arr..
time nieyh dia dalam 2 tahun kot..alolo comey nya muka dia
mcm nak nages jerk kan..takut kot ngan muka clown tuh!menakutkan
bagi dia kot...muahaha

memula aku tgk citer Adamaya nieyh mcm bese jerk lah kan..yerlah..citer nieyh pon kira sama gak arr citer ngan I'm not single..juz pelakon dia da lain..yg Farid Kamil x berlakon da..ganti dgn Sein..jdlah kan..ensem gak kan..tp hati aku ttp gak kat Farid kamil yg ada janggut seciput tuh..then aku tgk2 ada budak kecik nieyh..mmg comel sgt..so aku continue jerk arr tgk drama nieyh..setiap kali aku tgk muka amani nieyh..mesti aku rasa mcm nak pengsan sbb comel sgt arr dia..


tgk2 mmg comel gila kan..time nieyh kalu x silap aku..
adik Mia nieyh ngah sho0ting tok iklan Nokia kot..
rasanya lah..comey jerk..mcm budak jepun da aku tgk!

tp dalam citer nieyh..aku mmg menyampah giler arr ngan bf lisa surihani..yg si faizal tuh..ex-husband Siti Nordiana tuh..mmg jd giler arr dia berlakon..mmg betul2 wat org benci kat dia..tp kebencian aku tuh serta merta terpadam bila tgk muka Amani..aceceh..ayat ko areen!dlm blog bleyh plak wat karangan..padahal Bm failed tuh..muahaha


tgk2..kecik2 da pegang banyak duitkan..untunglah budak
comey nieyh..kecik2 da byk duit..minx2 ko jd mcm Mary Kate & Ashley
yg kembar kat Hollywo0d tuh..kaya kot skang dorg..x silap aku
time nieyh duit yg dia dpt pas berlakon dlm iklan
astro beyond..alah budak yg nyonyot puting tuh


tp papepon aku mmg suka sgt lagu dalam citer Adamaya nieyh..mmg besh sesgt tau..mmg feeling habisss arr aku dengar lagu nieyh..siap download bagai..da kemaruk sgt..time citer I'm not single dulu..xda arr aku suka lagu nieyh..pape pon layan!!!!

Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Maaf jikaku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah

Dedicated To :

~mak ngan ayah

~yayunk

~tqa ngan sab ngan eida

~jie ngan epul

~and all blogger!



6 comments:

nuRuLain_zAiNi said...

huhuh..cute =)
semua tgh giler tgk admmaya

DOLCE ATIQAH said...

oit2... amek lagu kt blog aku erk... hahahahahhaha

syaza ♫♀ said...

dya mmg adorable sgt2!!!!!!!!!

saya yg dipanggil aReeN said...

nurulain:mmg cute owh dia..suka sgt ngan dia

saya yg dipanggil aReeN said...

dolce atiqah:hei baik skit..punyalah lama aku letak lgu nieyh..ko ckp aku tiru ko..nak kena nieyh..!!!kejar!!

saya yg dipanggil aReeN said...

syaza:yup..dia mmg tersgt arr adorable

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...