Saturday, April 24, 2010

Sedapnya telinga keling!

askum semua!kabare?waras semuanya..harap2 begitu arr..tajuk entry da ckp sedapnya telinge keling..apa itu telinge keling..bukan telinga org tau..eii x mcm geli ker nak mkn telinga org..apa kejadahnya nak mkn telinga org..geget saja cukup!telinge keling nieyh kueh arr..haa!!tgk2 kan da spelling kueh pon da mcm dolu2 punya spelling..muahaha..kuih nieyh sedap tau..sodap dimakan bersama dengan air sirap!pergghh..x bleyh bla sedapnya wa ckp sama lu der!x taulah nape di ptg yg sunyi lg indah nieyh tetiba rasa nak mkn kuih nieyh..aiiyoo mana nak cekau dik oiit..!dulu masa time cinonet..mak aku bg mkn kuih nieyh..seblom tuh tanya arr kan kuih apa..mak aku ckp..kuih tlinge keling..dan dgn secara auto dan manual nya..aku kata eii gelinya..tanak arr!then mak aku ckp gak..sedap kuih nieyh..cuba try test!wah mak aku pandai menyatukan perkataan yg sama makna dlm satu ayat..muahaha

rasa punya rasa..memula kata jerk eii..eiii..sambil mkn pon eii lg tuh..haha..tp abis gak satu plastik yg besar n godang bebenor tuh!sedap plak aii citer pasal kuih nieyh..meleleh air liur aku da nieyh..bukan kata air liur..sume air lah..haha..cheett!!!nak kuih nieyh..TELINGA KELING dtglah kepada kuh!

x dpt mkn pon..dpt tgk gambar pon jd lah labu!
asalkan perut aku rasa aman jerk tgk gmbr
nieyh..xdalah nyanyi lagu bad romance lagi
muahaha

skang nieyh kan..aku try2 arr pki tudung syria..alah yg trend anak gadis remaja yg cantik seperti aku slalu pakai..then pakai2 adeh..besar plak tudung nieyh..awat tang kepala besar bona..aku pon jahit lah skit..tp bila jahit..jd makin ketat plak..sedaya upaya kepala aku nak masuk dlm tudung nieyh..so bila da pki..nampak mcm makin tembam plak..so aku trus cabut..malas nak pki tdg tuh lg..muahaha..xdalah walau pon nampak tembam..aku still akan pki tdg tuh..sbb senang kot..juz sarung terus..sesuai untuk aku yg mmg pemalas nak iron tdg n ber pin2 tdg bagai..muahaha


tgk2..pipi aku yg sememangnya membulat..
semakin membulat sbb aku jahit tdg nieyh
then jd makin ketat plak
dr longgar trus jd ketat..hareem jadah tol!



p/s:
~semalam aku nanges wei..x tau nape!mcm give up rasanya
~thx mak coz membazirkan duit tok tdg nieyh..heee!
~bilalah aku nak sama shift ngan abg aku nieyh!
susah bebeno nak jumpa..









11 comments:

sebelas said...

alamak..saya kureng sikit lah tinge keling nie :D


http://nomborsebelas.blogspot.com/

saya yg dipanggil aReeN said...

muahaha..saya suka tline keling!

Alynn Notnot said...

tlinge keling mmg sedap :D dah lame x mkn sobsobsob T^T

Flying Pixel said...

ngap! ngap! =D

.yANa. said...

sedap gile telinge keling..:)
lame kot x makan..

saya yg dipanggil aReeN said...

alynn:mmg sedap..nanti kita pg beli sama2 nak..lama gak x mkn nieyh..sedeyh2

saya yg dipanggil aReeN said...

Flying Pixel:wah sedapnya bunyi..muahaha

saya yg dipanggil aReeN said...

.yANa.:samalah..nanti kita shoping tlinge keling sama2 eyh..

Flying Pixel said...

nama die x sedap -_-

kalau makan sedap! ^_^

saya yg dipanggil aReeN said...

Flying Pixel:sedap apa nape dia..unik lg tuh..muahaha

damha said...

kuih ni kat penang panggil cucuq peneram...he333..mmg sedap jika mkn panas2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...