Monday, November 30, 2020

Menghilangkan Gigi Kuning Dengan Berkesan Seawal Satu Hari Dengan Whitekish Magic Charcoal


Assalammualaikum

Masalah gigi kuning sering kali membuatkan seseorang berasa kurang yakin untuk bercakap dengan orang ramai. Pun begitu, terdapat juga sesetengah dikalangan kita nie bukan sahaja mempunyai masalah gigi kuning, malah nafas berbau juga menjadi salah satu punca utama kurang keyakinan diri. 


Untuk mengatasi masalah ini, Whitekish Magic Charcoal mampu menyelesaikan dan memberi anda keyakinan diri yang tinggi untuk bercakap dengan orang ramai tanpa rasa malu dan segan. Mesti korang nak tahu apa itu Whitekish Magic Charcoal?

Whitekish Magic Charcoal
Whitekish Magic Charcoal nie merupakan produk buatan Malaysia yang menggunakan bahan semulajadi iaitu arang aktif dari tempurung kelapa dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia NOT200700100K. Tidak mengandungi bahan penghakis (peroxide) yang boleh menyebabkan kerosakan gigi. Whitekish Magic Charcoal juga menyerap segala 'Food Chemical' dan membunuh bakteria yang menyebabkan punca nafas berbau. Selain itu, Whitekish Magic Charcoal juga membantu mengatasi masalah plak, karang gigi dan juga nafas berbau.Cara Penggunaan Whitekish Magic CharcoalUntuk permulaan, digalakkan untuk menggunakan Whitekish Magic Charcoal 2 kali sehari selama seminggu. Selepas seminggu, boleh dikurangkan penggunaannya kepada 2 kali seminggu. Gosok gigi dengan lembut dan akhir sekali korang dah dapat senyuman yang menawan tanpa ada masalah gigi kuning dan nafas berbau.

Kebaikan Whitekish Magic Charcoal

✔️Menjadikan gigi putih dan bersih
✔️Sangat berkesan menanggalkan plak dan karang gigi terutamanya untuk perokok tegar. 
✔️Meneutralkan ph mulut 
✔️Menyingkirkan bakteria atau bendasing yang menjadi punca nafas berbau
✔️Tidak mempunyai bahan penghakis yang boleh memyebabkan kerosakan gigi
✔️Kesan boleh dilihat seawal 7 hari bergantung kepada cara penggunaan yang betul


Review dari aku sendiri, ,memang sangat best and berseri-seri gigi aku tau.
Bagi korang yang nak dapatkan gigi putih dan bersih , korang boleh dapatkan produk Whitekish Magic Charcoal nie dengan cara wassap/call atau layari terus laman web seperti dibawah :

Website : www.whitekish.com
Call/Whatapps : 017-8898878
Whitekish Magic Charcoal sekarang nie tengah ada promosi tau.. Harga asal Rm89.90 sekarang boleh dapat Rm65.00 je.. So tunggu apa lagi, jom la grab sekarang.. Free shipping lagi..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...