Monday, April 27, 2015

Yeayy ! Follower dah cecah 800.

Assalammualaikum.

Hari ni memang busy. Sangat-sangatlah busy sampaikan bila orang call extension aku dekat office ni pun aku rasa nak marah je. Tahu tak orang busy woi ! Manalah orang nak tahukan. So memang dikatakan stress betul hari ni. Lagi dengan sakit-sakit masalah perempuan. Memang bertambah-tambah lah aku rasa macam nak gigit orang je.

Tapi stress ni semua hilang bila aku saja-saja je bukak blog sengal ni tengah hari tadi. Biasalah kan bila dah stress, baca ayat dekat blog sendiri pun tergelak terbahak-bahak. So boleh bayangkan tak tahap stress aku macam mana dah ? Tahap teruk dah aku rasa, syok sendiri pun ada. Yelah, tak ada orang baca kan. Kita sendiri lah yang baca. Siapa lagi kan. Ye dokk ! Lepas tu masa scroll-scroll ternampak lah dekat bahagian followers tu. Ehhh ! Dah cecah 800 orang lah. Gosok-gosok mata sebab nak kan kepastian. Kelip-kelip mata still jugak nampak nombor 800. 




Alhamdulillah, alhamdulillah ! Thanks sangat-sangat kepada sesiapa yang sudi nak follow blog yang tak ada faedah ni. Yelah memanjang je nak merepek-repek kan. Apa-apa pun mekasih ye uolls ! Nanti hakak belanja choki-choki seorang sebatang ye.




Nampaknya pipi semakin gebob .

Oklah bye !




2 comments:

aisyah ambris said...

Alhamdulillah..semoga follower bertambah2 lepaih ni.. hihi

Azreen Zunairah said...

Aisyah : insyaallah...macih..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...