Thursday, March 5, 2015

Wedding Anniversary Giveaway NaelofarHijab

Assalammualaikum.

Saja nak meluangkan masa nak join giveaway dari Mommyhood ni. Dah 4 tahun dah kahwin. Bestnyaa ! Kita ni pun tak kahwin lagi tau. Huhuhuhu. Jeles sebenarnya tu kan. So jom ramai-ramai join wedding annivesary giveaway yang Mommyhood ni buat. Jom jom !

Hadiah-hadiah pun best sangat-sangat tau.
Antaranya ialah :



Hadiah Utama: Naelofar Hijab Dusty Pink
( Cantiknyaaaa )






Hadiah saguhati pun ada tau !! Kain cotton yang sejuk and boleh buat pakai raya nanti Mommyhood cakap. Huhuhuhu


Kepada mommyhood:

Happy anniversary ye ! 
Semoga semakin bahagia disamping orang yang tersayang dan dimurahkan rezeki selalu. 
Amin amin aminnnnn !
So kalau ada sesiapa nak join Giveaway ni, boleh klik dekat gambar Mommyhood dengan husband dia yang gojes kat atas ni ok !

Aku nak tag kawan-kawan blog yang gojes macam :-



Oklah bye !

3 comments:

aini ismail said...

Salam dear, alololo sweetnye ucapan.. Hehe. Terima kasih atas penyertaan dan ucapan ya. Jgn lupe nntkan keputusan pemenang pada 12 march 2015 ini..

Hugs,
Aini ismail =)

Chekgu Azrine said...

Good luck sis

Cik Candy said...

Good Luck ye.
Cik candy pun join (=

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...