Tuesday, February 24, 2015

Uwaaa !! Status Nuffnang dari Gliterrati dah bertukar Non-Gliterrati. Why why why ?

Assalammualaikum.

Sekarang ni aku tengah sedih ni. Yelah sedih tau bila bukak-bukak Nuffnang je, tengok status Glitterati aku dah bertukar dari warna gold jadi warna hijau. Biasalah kan, tugas harian pagi-pagi mesti nak check earning Nuffnang je kerja aku. Yelah nak check berapa ramai visitor, berapa earning. Sekali pagi tadi bila bukak, status Nuffnang aku dah bertukar wajah. Siapa yang tak sedih wei. Uwaaaaaa.



See see nampak kan yang warna hijau tu. Walaupun blog aku ni sendu je, tapi boleh dikatakan tahun ni aku rajin jugaklah update. Tapi bila dah tukar status Non-glitterati, automatik perasaan tu jadi down and terus tak ada semangat nak update tau. Wuwuwuwuwu sedihnya. Dengan blog ni lah aku buat duit, cari side income. Walaupun sikit, tapi bolehlah nak cover sikit-sikit. Bila dah tukar status non-gliterrati tu, automatik advertiser dah tak tengok sangat blog aku tu. And buffered earning pun susah nak dapat. Bila BE dah susah nak dapat, CPUV jangan harap lah kan. Uwaaa sedih lagi.

Tak puas hati punya pasal, aku hantar ticket dekat Nuffnang. Yelah kita mesti nak jawapan kan, apa sebab status kita bertukar. Dahlah aku dari pagi tak ada mood nak buat kerja kat opis. Sekali nampak pulak status Nuffnang bertukar.



So beginilah jawapan dari Nuffnang. Means aku kena update setiap hari lah kan. Hadoiii pengsan lepas ni nak perah idea kan. Tapi tak apa lah kan demi nak dapatkan status Glitterati punya pasal, aku sanggup update hari-hari. Dah tekad dah ni. So lepas ni jangan bosan lah ye kalau aku update blog hari-hari lepas ni ye. And many thanks sebab dengar luahan perasaan aku ni. 

Oklah bye !


2 comments:

nanieybarnieylurviey said...

Reply kt sni plak :)

Bru check jwpn. Same. Rasenye blog setiap hari ada new entry. Haishhh. Hrp dpt balik la.

Azreen Zunairah said...

Tuhlah....hopefully lepas ni dapat balik....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...