Saturday, July 30, 2011

Jom berkaraoke dengan aku nak ! Saja boring-boring ni. Hehehehe !

Assalammualaikum !

Karaoke !

Bila keboringan dah melanda aku dekat kampung ni. Mulalah aku nak melalak sorang-sorang. Bukan apa, rasa boring sebab tak ada kawan sebab semua cousin yang sebaya dengan aku semua tak balik. Semua budak kecik je yang ada. Tak dapat nak gosip-gosip.

Aku tahu lagu ni memang dah lapuk dah pun and masa mula-mula lagu ni keluar pun, aku tak tahulah kenapa aku tak suka langsung dengan lagu ni. Tapi aku start suka dengar lagu ni bila aku dengar time aku aerobik hari tuh. Time nak cooling down. Best pulak aku dengar. Huhuhu !

So kalau korang pun kebosanan, jomlah kakraoke sekali dengan aku ehh ! Oklah kalau malam karang aku rajin, aku update lagi ok.

Bebbboiii !

4 comments:

iz said...

wawa..kebetulan tengah buat menda yang sama..haha

Azreen Zunairah said...

iz: hahaha jom karaoke sama2 nak..hehehehe

damha said...

mencintai aku dgn seadanya...
sanggup menerima..insan tak sempurna...
atau mungkin cinta sebegitu hanya....
kisah dongeng saja....he3333
beshnyer berkaroake dgn reen ...huhuhu

Azreen Zunairah said...

damha: hahaha yelah tuh..tah apa yg bestnya tah..hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...