Thursday, June 16, 2011

Matlutfi yang popular tuh nak jadi K-pop wannabe ? Ala-ala 24:7 tuh.. What ! Serius ke ?

Assalammualaikum !

Korang kenal Matluthfi tak ? Alah mamat yang vlog nya semua meletop habis kat youtube tuh ! Siapa yang tak kenal mehh sini aku sepak laju-laju sekor-sekor. Nak ! Kalau sesiapa yang hidup dah lama dengan internet and youtube memang akan kenal siapa mamat handsome ni. Tapi pada sesiapa yang tak kenal tuh. Ohh tidak mengapa. Kejap lagi aku perkenalkan dia dekat korang. Jangan risau.

Tapi sebelum tuh aku nak tanya lagi. Korang kenal tak group 24:7 dengan Gula-gula. Kalau tak kenal tuh, memang boleh dimaafkan lagi. Tapi sure tak kenal ni ? Kalau aku letak gambar bawah ni, agak-agak korang ingat lagi tak diorang semua ni?

224892_216700128356658_216664301693574_847078_7710679_n

225137_116098578473251_116094985140277_134961_4205553_n

See see dah ingat kan. Diorang ni memang popular kalau korang nak tahu. Yelah mana taknya, kononnya tak nak meniru K-pop pun. Tapi bila tengok dekat Youtube, tarian dengan lagu yang group-group ni pakai, lagu K-pop jugak. Aduhai pelik betul. Kalau tak kenal jugak, mehh sini baca balik entry aku yang sebelum ni. TEKAN SINI

But then aku dengar cerita, Matluthfi yang popular tuh pun nak jadi K-pop wannabe jugak ! Biar betul wei? Serius ke ! Relax wei. Takkan lah Matluthfi nak jadi K-pop kot ! Dia dah cukup popular kot dekat Malaysia ni.  Sebenarnya Matluthfi baru buat satu video yang memang membuatkan aku terbahak-bahak gelak tadi sampai kan rasa macam nak muntah lah sebab gelak banyak sangat. Huhuhuhu !

Tapi sebelum tuh, aku nak bagi warning awal-awal lah dekat peminat K-pop. Aku rasa dia buat video ni bukan sebab nak perli peminat K-pop tapi dia sebenarnya nak perli group yang aku letak gambar dekat atas tuh ! Hehehehe. Diorang kan popular ! Mestilah Mathlutfi pon nak tiru diorang kan. So mari sama-sama tergelak terbahak-bahak dengan aku ! Saksikan vlog terbaru dari Matluthfi. Hehehehe !

Matluthfi–New Album !

Serius kelakar nak mampos lah haii ! Kalau korang tengok sampai habis memang rasa nak ulang berkali-kali tau tak. Masuk ni, dah dekat 10 kali kot aku dok ulang-ulang. Lepas tuh relax kejap sebab penat gelak. Kejap lagi aku nak ulang balik. Hahaha !

Yang tak tahannya tuh, siap ada lagu bonus pakai music Doraemon lagi tuh. Aduhai Matluthfi, kenapalah kau ni kreatif sangat hah. Aku harap-harap bila kau dah balik Malaysia nanti, ramai producer and pengarah filem berebut-rebut offer kau untuk kerja dengan diorang. Huhuhu ! Oklah aku dah tak ada benda nak cakap lagi. Kejap lagi nak layan video ni balik. Apa-apa pun layannnnnnn !

Bebboiii !

6 comments:

damha said...

wah reen ni peminat fanatik nampak gayanya....kump. gula2 tu saya kenai...semuanya manis2...he3333

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Azreen Zunairah said...

damha: kumpulan gula2 tuh mmg awak kenal pon kan..semuanya hot2..huhuhu

Azreen Zunairah said...

blade edge: macih kerana sudi dtg..huhuhu

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha... siap ada lagu bonus lagi si matlutfi ni bagi.

JaLi AshBurn said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...