Monday, June 20, 2011

KONTEST MENANG SEPASANG TIKET LIVERPOOL!

Assalammualaikum !

Hari ni aku nak merajinkan diri untuk join semua contest. Hehehe ! So contest yang pertama aku akan join ialah contest untuk menang tiket untuk menyaksikan perlawanan Liverpool nanti. Kalau nak join boleh TEKAN SINI ok kawan-kawan. Hehehe ! So gambar yang akan diletakkan adalah gambar dibawah :-

yayunk

Caption untuk gambar diatas ialah:

* Mula-mula aku memang tak tahu satu apa pun pasal bola and yang paling penting, Liverpool pun aku tak tahu apa kejadahnya tuh. But now ! Bila dah berkawan dengan pencinta bola yang gila sangat dengan Team Liverpool, Aku mula tahu siapa Steven Gerrard and apa itu corner kick or penalty. Huahuahua ! By the way thanks kepada bestfriend aku yang kenalkan aku kepada dunia bola !

So the reason why aku nak pergi saksikan perlawanan Liverpool bersama-sama Dilakochan & the gang sebab benda first sekali adalah aku nak kenal dengan lebih rapat siapa Dilakochan and the gang. Tak cukuplah kan kalau sekadar kenal dekat belog je. Hehehe. Nanti bolehlah kita buat stadium tuh macam kita yang punya kan. You never walk alone bebeyh !

Yang kedua pulak sebab aku nak jugak tengok international player dengan dua biji mata aku ni lagi-lagi player-player Liverpool yang handsome-handsome.

And lastly adalah kerana aku nak bawak bestfriend aku yang memang minat gile dekat team Liverpool ni sampai kan bila ada match yang melibatkan team Liverpool, mesti sms aku tak dilayan. Even aku ada depan dia pun, dia tak pandang langsung walau dengan sebelah mata. Sadis kan !

So aku berharap Dilakochan bermurah hati lah nak hadiahkan aku tiket Liverpool tuh. Hehehe ! Untuk contest ni, aku nak tag dua kawan blogger yang merangkap bestfriend aku di dunia yang nyata juga. Mereka-mereka adalah:

Tak ada apa lagi kot yang nak dikatakan lagi. Apa-apa pun harap Dilakochan terpikat lah dengan entry aku ni. Amin !

Bebboii !

 

4 comments:

Dilakochan said...

Thxx babe sudi join contest tu.
Sukaa caption gambar tuh! menarikk..

sama2 nntikan keputusan minggu depan k!

Anonymous said...

damha....wah rupanya reen ni peminat fanatik bola sepak liverpool ye...he333...saya mancaster united...huhuhuhu...

Azreen Zunairah said...

dilakochan: macih2..hehehehe..minx2 reen menang lah..hehehe

Azreen Zunairah said...

damha: x suka mu !!! hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...