Monday, June 20, 2011

Myeaqma 1st GA !

Assalammualaikum !
Disebabkan hari ni kerja tak terlampau banyak, aku memang rajin sangat-sangat lah nak update entry banyak-banyak hari ni. Tapi entry hari ni semuanya adalah pasal contest saja ok ! Tak ada benda lain pun. Dah lama kot aku tak join contest dengan giveaway. So GA yang pertama aku akan join ialah:-
1st GA
Kalau nak join tekan dekat gambar perempuan comel dekat atas ni ok ! Hehehehe.
So mehh aku nak bagitahu apa yang aku rasa bila masuk belog Cik Mai ni. First impression bila aku masuk belog ni, dalam hati aku cakap, ehh ringan nak mampos belog ni. Tak macam blog aku. Sama berat macam tuan dia. Hahaha. Lepas tuh yang bestnya, bila bukak-bukak je, ternampak gambar Cik Mai yang cantik sangat dekat kiri blog Cik Mai pakai baju warna peach. Betul ke peach ehh. Ke warna pink? Entah mata aku nampak warna peach lah. And apa-apa pun blog Cik Mai ni tak serabut macam belog aku. Kalau boleh, semua benda alah aku nak letak. Hehehe.
So seperti biasa aku nak tag kawan blogger merangkap kawan realiti di alam fana. Siapa lagi kalau bukan:-
Bebboiii !

10 comments:

Syazwan said...

rasa macam nak join je.

Azreen Zunairah said...

syazwan: jomlah join ramai2..huhuhu

Clara said...

nak tnyelah.. GA tu apa? sngkatan bg apa? nak join laa.. tp rse mlaz plx... huuhuh..

Azreen Zunairah said...

clara: GA tuh stand for giveaway..mcm cabutan bertuah lah..sapa yg bertuah akan dpt lah hadiah tuh..huhuhu

MyeAqma said...

thx join. ouh ajak lah kwn2 yg lain pun join eyh..

ehem, pic kt side kiri tu mmg org bkak2 je akan noticed eyh? huhuhu malu lah... *blushing*

gud luck eyh!

Azreen Zunairah said...

insyaallah..nanti reen ajak ehh..haah lorhh..da gambar cantik kan..sapa lak yg x perasan..hehehehe

Anonymous said...

damha....saya undi blog azreen zunairah....he3333..hidup reen....huhuhu

sumaiyah mokhtar said...

nk join nk join, heee :)

Azreen Zunairah said...

damha: bleh plak nak main undi2 kan...hahaha

Azreen Zunairah said...

sumaiyah: jom jom join ramai2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...