Sunday, May 29, 2011

Perlu ke Asmara @ Shah Jaszle seksi macam ni ?? Ahhh tak boleh terima lah dia dalam video klip ni !

Assalammualaikum !

Huahh ! Aku pun tak tahulah nak cakap apa. Memang terdiam terus aku tengok video ni. Kalau orang makan durian mahunya time syok-syok makan isi dia tuh, tercekik biji durian sekali. Terus kiookk ! Aishhh aku tak tahulah nak cakap apa artis zaman sekarang ni. So sebelum tuh mehh sini aku nak tunjuk video klip tuh.

Amaran ok ! Kepada sesiapa yang belum baligh dilarang untuk tengok video klip ni. Karang tak pasal-pasal mak bapak korang marah dekat aku sebab tengok blog ni yang tak ada ilmiah langsung. Hehehehe ! So nak tengok korang tercekik atau tak. Jom kita saksikan video klip dekat bawah ni.

Prema Yin-Marilah

Hah tercekik tak ? Tercekik tak !! Aku dah lama tercekik dah semalam. Mula-mula tak tahu pun pasal benda alah ni tapi aku tengok ramai blogger yang kecoh pasal benda ni. Apa yang aku dapat simpulkan, makin lama artis Malaysia dah macam orang Barat. Memang diorang ada hak nak buat sesuka hati diorang tapi haruslah fikir pasal sensitiviti orang ramai. Macam dekat Youtube tuh, ramai kot budak-budak yang dok search macam-macam. Kot lah terjumpa video ni, tak ke lain macam jadinya.

Oklah aku tak tahu nak cakap apa lagi. Mood aku still tak stabil sebab aku baru tahu macam-macam benda.

Bebboii !

10 comments:

nizamghazi said...

wow.. (:

Azreen Zunairah said...

nizam: hahahaha suka ehh

Dayana AZ said...

ni org melayu????? -_-'
fine , trnyata lgu ni tkde unsur lain dah.

Azreen Zunairah said...

dayana: tuhlah kan..memang dia nak tunjuk unsur tuh je..

pyejal said...

artis~....

Azreen Zunairah said...

pyejal: haah artis..hehehehe

アヌム ちゃん said...

Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
Visit dari frommetoyou
Arigatou (^____^)

Azreen Zunairah said...

frommetoyou: thx tau..

damha said...

fuyooo..he3333

Azreen Zunairah said...

damha: suka plak dia..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...