Wednesday, May 4, 2011

Mari sini beli home made chocolate, cakes, pudding, muffin and cupcakes yang sedap-sedap. Aku sure memang sedap punya ! Hehehehe

Assalammualaikum !

Adoi tak tahu nak buat apa dah dekat rumah ni. Memang jadi surirumah sepenuh masa dah gayanya. Huhuhu. So dah terlampau boring, update belog yang tak semenggah ni lah cara ehhh ! Dah tak tahu nak buat apa kan. Tadi pun ada berita mengejutkan yang aku baru dapat tahu, tapi nantilah next time baru aku cerita ehh. Tak penting pun bagi korang aku rasa. So di petang yang mulia ni, mehh sini aku nak bagi tengok makanan yang mostly akan buatkan air liur korang meleleh tak hengat ! Huhuhu. So mari kita saksikan bersama-sama. Jeng jeng jeng...


See see cantikkan cupcakes ni semua. Rasa nak makan cupcakes pulak tiba-tiba. Terliur tak memasal kan. Huhuhu. Kreatif betul lah orang yang buat cupcakes ni. Kalau aku lah yang design atas cupcakes tuh kan, mahunya dah tak ada rupa langsung dah. Huhuhu !


Seriously, aku memang pernah rasa semua coklat dekat atas ni. Even dia home made tapi memang coklat ni boleh kalahkan rasa cadbury tau. Betul ! Aku tak tipu punya tau. Hehehe. Mak aku pun pernah rasa coklat ni semua tapi sempat rasa sikit je sebab adik aku dah kebas semuanya masuk perut. Hehehe.



Aku saja je nak bagi suspen tunjuk kek ni sipi-sipi je Tapi kalau korang tengok the whole kek ni, memang serius cantik nak mampos decoration dia. Rasa dia pun of course lah sedap jugak kan. Dah namanya moist chocolate cake, siapa yang tak suka oiit ! Kek ni sesuai lah kalau korang nak bagi hadiah dekat sesiapa, nak buat hantaran pun boleh. Memang sweet !


Yang sweetnya jugak, korang pun boleh dapat macam-macam puding yang semuanya memang sedaplah. rugilah kalau korang tak beli. Sebab kawan aku sorang ni memang pandai masak.

Actually semua makanan yang sodap-sodap ni datangnya dari belog kawan aku ni. Dia buat business online. Kepada sesiapa yang berhajat nak order semua benda alah dekat atas ni, boleh lah klik dekat gambar bawah ni ok !


Klik dekat gambar atas ni tau !


So inilah pembuat semua makanan yang sodap-sodap dekat atas tuh. Comel kan ! Comel macam aku. Hahahaha !

Oklah bebboiii !

7 comments:

EJA said...

alamak..nampak sedap tau coklat2 tu...

EJA said...

alamak..nampak sedap tau coklat2 tu...

Azreen Zunairah said...

eja: huhuhu memang sedap pon..try lah beli..hehehehe

damha said...

fuyooo sedapnyer....waduh2..comelnyer pembuat cupcakes tu ..comel mcm azreen juga...he333

Azreen Zunairah said...

damha: hehehe dah kata kembar..haruslah sama comel..huhuhu

Cik Cempaka said...

haishhh..

naperlah ramai sangat yang nak tayang gambar sedap nie

rasa nak ngapppp ajerr

Azreen Zunairah said...

cik cempaka: hehehe..dah nama pon sedap kan..mestilah nak tayang..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...