Saturday, August 7, 2010

Perubahan itu mematangkan kita.Tapi aku?

Asalammualaikum semua blogger dan rakan-rakan yang aku kasihi..huhu..lama betul arr tak update blog nie tau..nak katakan busy..tak busy mana pon..juz penyakit M teramatlah menebal..ditambah pula dengan keguguran rambut yang reen alami membuatkan reen tension yang teramat arr juga..housemate berkali-kali suggest suruh potong rambut..tapi reen macam nak tak nak je..yelah sayang kot rambut yang boleh dikatakan panjangnya da paras pinggang. Tapi bila tengok rambut yang segumpal-segumpal gugur time basuh rambut membuatkan reen terpaksa juga potong rambut.

Then semalam 6/8/2010 tamatlah riwayat rambut reen yang panjang berjela tuh..memang sedih yang teramat masa cina dekat salun tuh potong kan rambut.Boleh pulak reen menangis time cina tuh tengah potong rambut tau. Meleleh air mata tau time tuh.Amoi tuh siap kata..aiiyoo amoi rambut u manyak berat maa!!kena potong jugak..

So bila da siap rambut reen dipotong..reen tengok jerk lantai yang ada rambut reen tuh..alahai sedihnya. Rasa nak peluk-peluk and cium-cium je rambut tuh..kesiannya dia..hukhuk!gambar reen tak sempat nak snap..yerlah time tuh kan tengah sedih..mana nak ingat semua benda tuh..huhu..apa-apa pon..silalah komen rambut terbaru saya nieyh ae!huhu



sebelum rambut dipotong..aduhai tak boleh lah nak tengok semua nieyh!


after da potong!mmg sangat tak cantik!

memang orang cakap perubahan itu ada tanda kematangan kita..tapi reen rasa perubahan rambut yang reen buat nie macam tak matang je..huhu..daa!!!

3 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

sayangnya your hair..
aku pn dah mnyesal potong rambut..
huhuhu..
tp bar planning mo potong lagi diz coming raya..
hihi

saya yg dipanggil aReeN said...

kan2..memang tersangat arr sayang tau..tapi nak wat mcm mana kan sayang!

damha said...

nampak mcm iras elly mazlin le...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...