Monday, April 12, 2010

Saya mau jd penyair!

akum semua..selamat malam..title kat atas x leyh blah kan..tah apa mimpi reen mlm nieyh tetibe nak jd penyair kan..gilo ko budak nieyh malam2..semua ini adalah sebab reen br mengetahui bahawa chenta hatiku shiftnya telah bertukar dr 2 ptg-10 mlm to 3 ptg-11 mlm..mmg sengal arr..lg susah arr aku nak jumpa ko!nama jerk praktikal satu hotel..tp cheett!!susahnya nak jumpa..nak dekat sebulan da nieyh..hampess tol!!

hei lari tajuk kot..tp nak citer lg..bila reen dapat tau td..serta merta air mata berderai jatuh seperti kaca(ayat hyperbola x leyh bla..haha)..tp mmg btul wei..nak nanges reen rasa td..bukan nak..mmg da nanges da pon..touching dan emo di sini okeyh!lagi2 plak bila dengar lagu Hijau Daun..lg arr reen nanges..salah bukak lagu arr..aduhai..jap..jap..nak meng-copy paste lagu suara ku berharap yg wat aku nanges td..mmg x bleyh harap langsung!meyh sini meyh dengar syair yg ingin saya dendangkan pada malam nieyh!

Disini aku masih sendiri
Merenungi hari-hari sepi
Aku tanpamu
Masih tanpamu

Bila esok hari datang lagi
Ku coba untuk hadapi semua ini
Meski tanpamu meski tanpamu

Bila aku dapat bintang yang berpijar
Mentari yang tenang bersamaku disini
Ku dapat tertawa menangis merenung
Di tempat ini aku bertahan

Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apakah aku slalu dihatinya
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

you see..you see..betapa jiwangnya reen sejak dua menjak nieyh..nieyh semua sbb chenta hatiku yg bengong tuh arr..eii geramnya..kang beralih arah kat zaquan marah plak..jeles katanya..mula arr touching..ckp.."yer arr..saya tau saya x sehensem zaquan awak!"..yess tau pon zaquan aku punya..muahahaha..kang alih2 reen bersajak ngan bersyair dekat dia..dia kata reen memekak plak..aiyyoo..

ok2..lupakan wat sementara pasal touching dacing nieyh..btul kerw pronounce aku..biaq pi arr!td kan reen saja2 arr bukak nuffnang..sedeyh gak arr..duit skit bebeno..tah bila nak naik tah...blogger2 sekalian..di sini saya merayu silalah main klik2 nuffnang saya..aku da pokai nieyh!oklah..tanak x pe..reen nak citer td..sesi menggodek2 nuffnang pon bermula..sekali tgk keyword tok arinie..punya arr pelik rasanya..kalu korg tgk pon..mesti pelik kan..huhu


*sila klik gambar tok tumbesaran!

pelik bin ajaib..huhu..semuanya keyword pasal tembam..x memasal jerk..tau arr tuan blog nieyh tembam kan..hampess tol!!yg keyword 'pakai kain batik" tuh lg x leyh bla..gile apa..reen pakai kain batik pon x reti..kalu pakai tuh manjang tercabut..kalu pakai time tido tuh lagi arr..tgk2 pagi tggl baju jerk..yg bawah da tade..haha..pastuh ada plak statement 'ramli sarip at shahputra'..ada kerw reen citer pasal ramli sarip ha..gilo po org yg search nieyh..mmg dasar adnan sempit..haha

tp pape pon..terima kasih lah bebanyak kat nuffnang sbb memberi keyword2 tersebut..kalu x..sampai skang x tau yg ada org search pakai keyword haremm jadah mcm tuh kan..tau arr tuan punya blog nieyh tembam kan..sob2..touching sekali lg..da arr merepek malam2..pastu tauching dacing plak kan..motif nak org simpati kan!

p/s:
~asal arr awak tido cpt sgt!
~boring dowk!

2 comments:

joegrimjow said...

wawah
bakat terpendam ni
like it

saya yg dipanggil aReeN said...

haha...
saja tanak tunjukkan..
muahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...