Sunday, January 22, 2012

Memang sah dah takda kerja !

Assalammualaikum !

Cuti-cuti macam ni memang semangat gila nak update blog kesayangan ni. Kalau hari-hari biasa time kerja tuh. Memang tak nampak lah kan aku nak update banyak-banyak. So disebabkan tak ada kerja punya pasal, aku nak tempek gambar perasan cun habis aku dekat sini. Aku rasa muka hantu kak limah lagi cun kot dari gmbar yang aku tempek ni. Korang jangan nak scary lebih ehh ! Karang mahu jugak ada yang mati terkejut.

Tapi bagi aku tak adalah scary sangat. Tapi korang layan kan je lah ~ Hehehehe

120122-020537

Anyonyo muka alien mana entah ni kan.

Space antara mata tuh memang gedabaklah besar kan.

Tapi mata aku comel kan. Sila cakap comel cepat !

120122-020555

Hai nama saya Azreen ! Jomlah kawan dengan saya !!

Jangan pelik ehhh aku pun ada bibir ala-ala Angeline Jolie dengan Kila Fairy tau.

120122-020723

Lu dah bikin wa panas der ! Lu mau wa hentak lu ka !

Lu tak puas hati lu cakap depan-depan lah wei.

Lu langsi lu mati !

*Motif tetiba kan*

120122-020705

Hai panggil saya mak jemah je ok !

Gambar yang ni comel gila kan !

12

Wei jangan nak buat muka innocent sangat lah kan !

Ingat ada orang nak simpati ke?

* Mood sedih tiba-tiba *

Dan Mak Jemah pun ~

BERTUKAR !!!

120122-020009

Peace ~~

Bebbboiiii !

8 comments:

♥ MRS ZACKS ♥ said...

hehe omey !! :) ni mst gune sony punya fon kan. kdg2 bile buat jd tkot tgk muke snd. huhu

salam prkenalan :)

Azreen Zunairah said...

ehhh taklah...guna webcam je..hp sony pon x da mcm mana nak guna..huhuuhu..btw salam perkenalan jugak !

ekabukanmakcikkau. said...

kau ni mesti ada berlakon dlm cerita senario xx tu kann? satu geng dengan saiful apek tu hahaha . serius gila sebijik macam angelina alien ahhaha

Azreen Zunairah said...

hahaha gilo tol ekau ni kan..mana tau wei..aku baru nak diam2 tau..x nak show off sgt tau..huhuhuhu

Azzah said...

he..he..lagi comel..

Azreen Zunairah said...

Azzah: hahahaha comel kan !!

yad'z said...

nak gelak boleh?? hahahahahahahhahaahahahha..... #okdah

Azreen Zunairah said...

hahahahah gelak lah puas2...huhuhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...