Saturday, November 5, 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha ! Rindunya dekat blog tembam ni ~

Assalammualaikum !

Rindunya dekat blog ni. lama sangat-sangat tak merepek and meraban tak tentu pasal dekat blog hitam ni ! Rasanya dah dekat 2 bulan kot aku tak mengadap benda alah ni. Bukannya tak ada semangat nak update blog tapi disebabkan broadband yang macam beruk, buatkan aku tak ada peluang langsung nak update. Tapi sekarang dah boleh dah nak update setiap minit setiap jam setiap saat. Hehehe ! Sekarang tengah packing-packing apa yang patut untuk balik kampung nanti.

Dalindareen7818

Dalindareen7819Pinggan mangkuk dah basuh ! So senang hati nak balik kampung.

Dalindareen7820 Lauk pun dah lama masak and masing-masing pun dah kenyang.

  Dalindareen7821

Dadih untuk saudara-saudara kat kampung pun dah lama siap !

Dalindareen7822

Kek pun dah masak jugak.

So disebabkan malas nak panjang kan cerita, aku nak ucapkan :-

Dalindareen7780

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA UNTUK SEMUA !

JOM TENGOK LEMBU KORBAN RAMAI-RAMAI !!

3 comments:

Anonymous said...

damha...
saya undi pic kek tu le reen...kek kukus ke tu reen...slm aidiadha juga utk reen sekeluarga...

♥e'in♥ said...

slmt hari raya aidiladha..

BLADE EDGE said...

salam aidiladha juga :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...