Thursday, April 21, 2011

Tak menang contest pun tak apa, asalkan aku shortlisted ! Hehehehe.

Assalammualaikum !

Wah masing-masing kemain ehh ! Aku tengok dok online memanjang je. Mentang-mentang esok tak ada paper final exam untuk di conteng-conteng. Beronline sakan ye gamaknya. Yelah mana tak nya, sekali aku bukak Facebook aku tadi, seratuslimapuloh orang yang online. Hah ! Gile tak gile. Bila aku bukak nak tengok siapa yang online. Naik jammed fb aku tuh. Eleh, baru seratuslimapuloh dah kecoh nak mampos kan kau Areen ! Aku ni seribulimaratus orang yang inline tak kecoh pun. Wei der, aku bukan nya ramai sangat pun friend dekat facebook ni, so bila nampak seratuslimapuloh yang online. Rasa excited tuh tergedik-gedik keluar. Kau ado ? Nan hado yolah.

Actually tadi aku baru bukak nuffnang and Alhamdulillah, buffered earning aku bertambah walaupun belog aku ni tak adalah semenggah yang mana pun. Duit pun semakin hari semakin naik. Tak ku sangka semua ini akan berlaku. Ni semua sebab contest Nak Kurus ! yang aku join hari tuh. Hari ni ramai bebenor yang aku tengok datang belog aku. So bila godek-godek balik, barulah aku tahu yang aku shortlisted untuk contest tuh. Even tak menang tapi dah jadi finalist pun kira oklah kan. Cehh poyo ! Bagi sesiapa yang nak tengok siapa pemenang bagi contest ni bolehlah klik dekat link yang aku bagi dekat bawah ni ok !

>     >     >      >       >        >       >      >     >TEKAN

Bagi aku pemenang bagi contest ni memang patut menang pun sebab dia memang kreatif gile buat essay bagai. Dah macam pertandingan membuat cerpen pun ada jugak. Aku pun tak retilah nak buat macam tuh. Kepada Abang Joegrimjow ! Terima kasih banyak-banyak sebab buat contest ni. Nanti buatlah contest banyak-banyak lagi. And for sure aku akan masuk and rasuah abang Joegrimjow tuh untuk menang. Hehehehe !

So ok lah aku tak tahulah kenapa malam ni, perut aku bergelodak semacam. Macam ada alien yang dok beranak-pinak dalam perut ni. Tak dapat aku nak cerita berapa kali dah aku masuk toilet. Hehehe. Oklah tak tahu nak cakap apa lagi.

10421_144959486355_125396766355_3186485_4461474_n

Motif letak gambar ni ! Saja je sebab aku minat tengok taik lalat dia. Alah aku tahulah dia dah tunang, tak kan letak gambar pun tak boleh. Adoiyai !

Bebboiii !

4 comments:

cIk JanNah said...

selalu gak join contest tapi tak pernah menang pon. kesian kan? tp bila dpt short listed rasa bangga sekejap :P

Azreen Zunairah said...

cik jannah: tuh arr pasal kan..rasa kembang kuncup je kan...hehehehe

hanan sharifah said...

contest pe??? npe ak xtao?? waaaa!! *over react*...huhu

Azreen Zunairah said...

hanan:adoii !!! pegilah tgk..hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...