Tuesday, March 22, 2011

Siapa itu Miera Liyana ? Macam mana aku boleh tak kenal dia ehh padahal dulunya aku minat dia !

Assalammualaikum !

Wah ! Kemalasan semakin menjadi-jadi. Nak update belog pun fikir dua tiga kali. Yelah, mula-mula rasa macam rajin sangat tau. Lepas dah bukak Windows Live Writer aku ni. Dengan serta merta tak tahu nak update pasal apa. So bila dah tak update belog tuh, untuk hilang kan boring, aku pergilah dok godek-godek belog and Nuffnang aku. Alhamdulillah, duit Nuffnang makin naik. Even sikit tapi kira berbaloi lah dengan belog aku yang kurang aktif ni. Terkejut jugak aku tadi time tengah check Nuffnang. Banyak juga lah duit aku yang naik. Terima kasih ehh kawan-kawan kepada sesiapa yang dok klik-klik iklan dekat tepi ni ehh. Ok sudah ! Jangan merepek lagi.

Kalau nak tahu, bila aku dok godek-godek Nuffnang, benda yang paling aku suka nak tengok ialah Keywords.Tak tahu kenapa tau. Tapi memang dari dulu lagi aku suka nak tengok benda alah ni. Then masa dok tengok Keywords aku tadi, aku tengok ramai sangat yang pakai Keywords Miera liyana then tercampak lah ke belog aku. lebih kurang macam ni lah rupanya.

Untitled

Hambek kau ! Dekat seratus lebih orang dok search pakai keywords Miera Liyana je. Maybe ramai yang tercampak dekat belog aku ni sebab dulu aku pernah buat entry pasal orang yang nama Liyana mesti cantik-cantik ! Tuh sebabnya kot. Aku memang betul-betul tak kenal siapa Miera Liyana tuh. So dengan rajinnya aku pun search siapa empunya nama ni. Rupa-rupanya dia adalah seorang artis remaja yang tengah buat kontroversi sebab pakai baju yang seksi gile. Mehh sini aku share gambar dia yang seksi gile tuh ! Kaum lelaki diharapkan mengawal diri anda ok.

mieraliyana

Miera Liyana ni cipta kontroversi sebab pakai baju yang nampakkan sisi buah dada dia ni. Bagi aku tak ada apa yang nak dihairankan lagi sebab dia ni memang seksi dari dulu lagi pun. Aku paling suka bila dia berlakon dalam cerita Katrina. Yang ada Nabil and Elyana sekali tuh. Memang silap dia kot sebab pakai baju seksi sangat. Tapi nak buat macam mana kan. Miera ni dah pun minta maaf dekat wartawan and semua orang. Ehh ! Ye ke wei ? Tak ada pun Miera ni datang rumah aku mintak maaf. Chettt ! What the fat.

Bagi aku, artis-artis yang remaja ni tak payahlah nak pakai seksi sangat. Ye aku tahu semua nak jadi popular kan. Tapi cara tuh salah. Nanti bila kau dah popular, kau buat lah apa pun. Oklah aku malas nak komen banyak-banyak lagi. Karang tak pasal-pasal belog aku yang tak semenggah ni kena banned. Hehehehe

Bebbboiii !

16 comments:

Fairus Bin Mamat said...

BERAPA MURAHNYA HARGA DIRI SEORANG WANITA SEKARANG SEHINGGA SANGGUP UNTUK MENONJOLKAN APA YANG TERSELINDUNG DIDALAM BAJU.. LEPAS TU MASA NAK KAWIN MINTA HANTARAN MAHAL2.. RAMAI DAH TENGOK BENDA DIA TU.. APA NAK MAHAL2 SANGAT..!

dwaty said...

aku tak kenal sape pelakon ni... dah macam pelakon indon dah aku tgk...

Azreen Zunairah said...

fairus: nak buat macam mana kan..dah tuh pilihan dia...

Azreen Zunairah said...

dwaty: reen pun mula2 x kenal tau bila dengar nama..bila tgk muka baru kenal..

saya_arief said...

femes betol si miera nie.
tapi kami masih tidak mengenali beliau.
hahaha.

Azreen Zunairah said...

saya_arief: tuh lah...bila dah wat cerita panas mcm ni baru org kenal..huhuhu

Mohd Ridhuan said...

mengejar kontrovesi...
xdapat nk pkir yang mane baik atau buruk....

alinac lover said...

dia nyer breast sket punya cntik nak tunjuk kt kita hahah

adeh x tahan tgk hahahha

Azreen Zunairah said...

ridhuan: tuh lah pasal..nak sangat popular kan...huhuhuhu

Azreen Zunairah said...

yong: tuh arr..dah arr putihkan...tau lah bentuk tuh cantik...hehehehe

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

p/s: kat blog saya pun ada entri berkenaan minah ni...

Azreen Zunairah said...

blade: hehehehe...thx lah sebab sudi singgah ok !

Mr.NS said...

wahhhhh...mebles..hahha

Azreen Zunairah said...

suke ehh abg ery...huhuhuhu

Anonymous said...

miera lyana.. good pose

Anonymous said...

Tetek kcik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...