Sunday, March 6, 2011

For the first time aku menang contest. Selama ni mana pernah menang pun. Alhamdulillah !

Assalammualaikum !

Heavennya duduk rumah lama-lama and esok lagi heaven sebab aku tak balik Melaka lagi. Malas nak pergi kelas so jawabnya memonteng lah aku. Tak apa ! Baru first time kot aku ponteng kelas ni. Kawan aku yang lain dok rileks je ponteng kelas berkali-kali tau. Tapi rasa bersalah jugak ponteng kelas ni. Yelah untuk final semester ni aku tak pernah lagi nak ponteng kelas, tiba-tiba ponteng kelas. So macam ada perasaan serba salah menjelma dalam diri ni. Wahh ! Motif.

Tadi masa dok godek-godek recent update dari belog-belog yang aku follow, aku terbaca belog akak senior masa aku kat politeknik and aku tengok dia ada update pasal * Congrate’s for the Winner ! *. So aku macam excited lah nak bukak sebab aku ada join contest akak ni. Alah contest dia simple je. Contest Merahnya Makngah and diutamakan kepada sesiapa yang ada gambar yang berunsurkan warna merah. Aku ni punyalah excited ni terus buka and wah ! macam terkedu kejap yang aku ni adalah first winner. Hehehehe ! Selama ni mana pernah tau aku join contest mana-mana, aku menang tau. Maybe belum rezeki lagi kan.

winner

Hah ! Macam ni lah ghoman ehh gambar aku dalam belog akak tuh. Memang tak sangka boleh menang. Hadiah dia just duit yang bernilai 50 hengget je. Even nilai dia sikit tapi ada orang nak bagi kau duit free free jek? Ado ? Nan ado yolah kan !

Thanks kepada sesiapa yang dok like gambar aku dekat fan page belog akak Qila ni. Rasa masa mula-mula masuk contest ni, macam penat je nak suruh orang dok like gambar kita, buat campaign bagai supaya ada orang like gambar kita. Sampaikan ada blogger yang memang baik hati gile, dok buat entry and promote pasal aku. Memang best betul lah ! Lepas tuh bila aku dok wat campaign dekat cousin aku yang sekarang tengah study dekat Canada, cousin aku tuh siap tanya, boleh tak nak suruh kawan-kawan dia yang dekat universiti tuh like? Aku apa lagi. Boleh je. Mak lagi suka nyah ! Like lah gambar mak banyak-banyak. Mak suke !!

Oklah tak tahu nak merepek and meraban apa lagi. Sebabnya aku sekarang terover excited lah pulak. Maybe entry ni macam ada berunsurkan riak dan takbur. Tapi tak ada niat pun aku nak riak just aku nak share kegembiraan aku dengan korang. Tak salah kan.

Oklah bebboi !

4 comments:

Mr.NS said...

wah dia menang kontest la..tahniah2..

Azreen Zunairah said...

abg ery:hehehe thankiyu !!!

dunia maiza said...

hehe...senyum cantik.menang la betoi x

Azreen Zunairah said...

maiza:cantiklah sgt kan...xdalah..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...