Wednesday, March 30, 2011

Akhirnya follower aku dah yang ke- 300. Eleh kau kecoh lebih je. Padahal tak banyak mana pun !

Assalammualaikum !

Sejak dua menjak ni aku suka betul nak update pagi-pagi buta. Even aku tahu yang masa pagi-pagi buta ni lah orang tak ramai sangat nak singgah belog aku. Tapi apa aku kisah ! Asalkan belog aku terupdate sudahlah kan. Tapi belog aku yang kejap update and kejap tak update ni, ada jugak orang yang sudi nak follow belog aku yang tak semenggah ni. Buktinya macam dalam gambar bawah ni.

Untitled

Rasa berbangga sikitlah sebab ada jugak orang nak follow belog aku ni. Kalau ikutkan belog aku ni tak ada benda-benda yang ilmiah pon. Semuanya cerita benda yang tak berfaedah je aku rasa. Tapi terima kasihlah kepada follower yang ke–300 ehhh ! Eleh kau ni Areen. follower baru tiga ratus dah kecoh lebih. Orang lain yang ada belog, dah ada follower ribu-raban tak ada pun nak kecoh ! Kau je over.

Memanglah bagi korang nilai tiga ratus ni sikit. Tapi bagi aku, nilai ni terlampau besar bagi aku tau. Kau ingat senang ke nak tarik orang dok baca semua yang kau tulis lepas tuh jadi follower kau. Susah gile kot. Ni pun aku dah bersyukur sangat-sangat sebab ada jugak orang yang sudi nak baca belog aku ni. Nak dibandingkan dengan blogger lain yang memang famous amos, tuh lain pulak ceritanya. Diorang memang jenis rajin gile update. Aku ni mana rajin sangat. Kalau seminggu tuh dah ada satu entry pun dah kira aku rajin lah tuh.

So apa-apa pun aku nak ucapkan thanks a zillion to follower aku ! Tanpa korang duit nuffnang aku takkan naik tau. Wah ! Motif. Hehehehehe. Oklah tuh je aku nak cakap.

ayang

Thanks a zillion once again ! Bebbboiii.

2 comments:

ima althafunnisa' said...

aloo...follower ima baru 150++..meh ajak geng tolong tambah kasi 300++..he2.

Azreen Zunairah said...

ima: alah jangan risau...nanti lama2 mesti follower ima bertambah punya...hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...