Monday, August 23, 2010

Contact Lens Free..cepat..cepat

Raya dah nak dekat..then reen pula macam takda semangat nak raya tahun ni..yerlah..umur da makin tua..hahaha..macamlah reen tua sangat kan..so sebab nak ceriakan raya kita tahun ni..mari join ramai-ramai contest nie!

Jomlah ramai-ramai join contest ni..sila-sila..joinlah contest dari blogger yang mempunyai mata yang cantik menawan iaitu blogger NJ-LENS….


Nak try dapatkan contact lens dari NJ-LENS nie senang je. Cara-caranya adalah:-

  1. Be NJ-LENS follower.
  2. Link and put NJ-LENS banner in ur blog*
  3. Snap a close up photo of ur beautiful eyes with or without contact lens.
  4. Edit photos are acceptable.
  5. We only accept 1 photo for each entry.
  6. Write about this contest in ur blog.Put NJ-LENS link in ur entry.
  7. Put this Beautiful Eyes Contest banner in ur side bar.
  8. After joining, leave ur name, email & ur entry link at this comment box.

Jom try ramai-ramai join contest nie. Bagi reen kita bestlah juga contest nie sebab dia bagi peluang untuk orang yang memakai contact lens mempamerkan kecantikkan mata masing-masing. Begitu jugalah dengan reen tau..hehehe. Macam best juga hadiah yang nak bagi. Antaranya ialah:-

1st prize
a pair of GEO contact lens (any design)
1 cute hello kitty lens case

2nd prize

a pair of GEO contact lens ( 1 tone design)

Bestkan hadiah yang organizer nak bagi nie kan..kira berbaloilah tulis panjang berjela-jela then kalau ada rezeki dapatlah hadiah yang best nie kan..huhu..suka-suka..o0ps lupa nak cakap yang tarikh tutup dia adalah 24 August 2010. Kiranya reen join contest ni last minute lah..tapi even last minute harap-harap nasib nak jadi pemenang menyebelahi reen. Amin!

ok-ok..gambar yang reen guna untuk contest ni ialah:-

Bulan-bulan puasa letak gambar tengah minum kan. Memamg bagus sangat kan..huhu. Gamabar ni menunjukkan reen memakai contact lens berwarna evening grey dari freshkon okies!

ok2 reen nak invite sekali lagi pada kawan-kawan. Silalah join contest ni eyh. Terima kasih dekat NJ-LENS sebab bagi reen peluang nak tunjukkan mata ku yang bolehlah tahan cantik..chewahhh!!!daaa..

2 comments:

diraja22 said...

bukan gambar yg tengah nak mkn mee 2.. lg besar nampak mata..

saya yg dipanggil aReeN said...

yer eyh..cantik eyh yg tuh..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...