Tuesday, June 7, 2011

500 orang follower ?? Terima kasih semua !

Assalammualaikum !

Sedar-sedar bila tengok blog balik, lama jugak aku tak dok meng-hupdate belog kesayangan ni. Bukan tak nak update. Nak ! Tapi ke-busy-an yang terlampau buatkan aku malas nak update. Bila dah lama tak update blog, macam-macam lah jadi dekat belog yang tak semenggah ni. Antaranya buffered earning aku dekat Nuffnang dah tinggal dua bijik je. Padahal sebelum ni ada empat buffered earning yang setia betul dengan belog aku ni. Yelah berbulan-bulan kot dia menempekkan diri dekat belog aku yang mengong-mengong ni.

Lepas tuh, bila dah lama tak bukak belog, buatkan aku tak tahu langsung isu semasa yang berlaku dekat belog ni. Antaranya pasal Adinda Evans. Who is she? Aku malas nak cerita. Korang rajin-rajinkan lah diri tuh untuk Google ehh ! Malas nak cetus kontroversi dekat sini. Huahuahua ! Boleh ?

Tapi yang paling best nya, even aku tak bukak blog lama mana pun, follower aku still bertambah and now dah cecah 500 orang dah pun. Bagi blogger otai, angka 500 ni nampak kecil je. But not for me lah ! Susah kot nak taruk orang baca and datang dekat blog kita ni tau. Lagi-lagi blog aku ni banyak sangat cerita yang tak berfedah, so bila follower semakin meningkat dari sehari ke sehari. Itu adalah satu perubahan yang positif. Hehehe. Biarlah lembab mana pon follower tuh nak naik but at least dia bagi perubahan jugak dekat belog aku ni kan. Hehehe.

Oklah aku tak tahu nak cakap apa lagi dah ! Memang betul-betul dah tak ada idea pagi-pagi buta ni. 

Dalindareen7128

Gambar masa pergi holiday hari tuh ! Abaikan kenapa aku semakin debab dan semakin tombam. Makan tak boleh nak control wei sekarang ni ! Pahal entah. Huhuhu. Oklah aku pun dah nak tidur ni.

Sebelum tuh jom beramai-ramai dok Like gambar aku yang dekat bawah ni. Gambar ni untuk Project XL by Annas Easkey !

Dalindareen5653

Cara-caranya adalah :-

  • Korang LIKE dulu Fanpage Annas Easkey Photography ni.
  • Then please tekan LIKE dekat picture aku ni.
  • Terima Kacih ! Hehehehe


Bebboii !

6 comments:

Syazwan said...

waahhh..tahniah!!

Azreen Zunairah said...

syazwan: hehe macih2..macih..

damha said...

saya tengok reen ni semakin tembam le masa kat kg tu...he333..mkn tido mkn tido kot...tapi wajah tetap comey...

HaNa Hani said...

congrats2
hana pown dh lme jdi blogger
BE nuffnang sush je nak dpt
T_T

Azreen Zunairah said...

damha: ye ke makin tembam awak..alahai...nak dietlah..huahuahua

Azreen Zunairah said...

hana: time kacih..tp x tau lah nape..memang lately ni be banyak menempek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...