Thursday, May 12, 2011

Yeahh !! Hadiah contest dah sampai. Sukanya~

Assalammualaikum !

Hari ni aku sepanjang hari aku dok tersenyum-senyum je. Yelah bila dengar van Pos laju datang rumah aku tadi. Terus rasa nak melonjak-lonjak sampaikan mak aku pun ter-excited jugak. Huhuhu ! Mula-mula rasa macam hareem jugak. Yelah, van pos laju tuh dok hon-hon dekat depan rumah aku. Hoi bising tau tak ! Karang aku cabut hon tuh karang. Ekkk hon boleh cabut ehh ? Benda-benda yang macam hareem tuh lama-lama hilang bila abang van pos laju tuh dok suruh aku sain bagai. Aku dah senyum-senyum semacam je. Abang van pos laju tuh pun pandang pelik je dekat aku. Buruk sangat ke muka aku !

Dapat-dapat je parcel besar dari abang van pos laju tuh terus aku bukak parcel tuh depan mak aku. Sambil bukak parcel tuh haruslah tersenyum –senyum macam orang gila kan. Hehehehe. So inilah hadiah yang aku dapat. Memang cantik sangat-sangat.

Dalindareen7094

Kalau korang ingat lagi aku pernah masuk contest ni and alhamdulillah aku menang. Hehehehe ! Unexpected betul saiz handbag ni. Mula-mula aku ingat kecik je saiznya, sekali bila aku bukak boleh tahan besarlah. Tapi aku suka wei. Lepas ni kalau aku melaram pakai handbag ni, aku post gambar tuh dekat sini ehh ! Ngada-ngada betul kan. riak nak mampos aku ni.

By the way kak Mizah ! Thanks sangat-sangat sebab bagi hadiah ni tau. Terima kasih jugak sebab bagi saya menang contest ni. Huhuhu ! Oklah tak tahu nak cakap apa lagi.

Bebboiii !

12 comments:

damha said...

tahniah diatas kemenangan contest ni...handbag tu pun cute juga...nanti leh la melaram...tayang2 kat member...he333

anim said...

wah..besnye...tahniah2

sampai skunk xbrani masuk pe2 contest..caye lah areen..ehee

shandye. said...

melaram henbeg baru la kekdahnye... hahahaha...

tahniah...

Amni said...

Congratulations dear! wahhh.... saya tak pernah menang kalau join contest ni... huhu.... nice bag oh!

Azreen Zunairah said...

amni: hehehe thx sayang..huhuhu..tuhlah x sangka bleh menang...

damha said...

wah cantiknya handbag tu...leh la melaram nanti ya...tahniah drp saya utk reen tu...

Azreen Zunairah said...

damha: thx sangat2 tau...hehehehehehe

azizul said...

bestnye dapat hadiah

Azreen Zunairah said...

azizul:memang best pon..hehe..

fiDooo said...

wah! hadiah tue! bukan senang nak dapat owh!

Azreen Zunairah said...

fidooo: hehehehe tocei2...

Cik Alejandra Amante said...

sama-sama..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...