Monday, May 2, 2011

Sesi men-dating-kan diri dengan boipren buat kali terakhir sebagai student di bumi Melaka !

Assalammualaikum !

Disebabkan nak menikmati saat-saat terakhir dekat bumi Melaka yang indah ni sebelum aku jadi balik orang Seremban, aku dengan ‘bestfriend’  tersayang plan nak pergi jalan-jalan dekat bandar Melaka buat kali terakhir. Lepas ni tak dapat lagi dah nak keluar selalu dah. Aku bukannya student lagi pun yang sepanjang masa nak hoyeah-hoyeah ! Nasib baiklah dah ada kerja yang menunggu dekat Seremban tuh. So tak payah aku nak susah-susah cari kerja lagi.

Macam biasalah kan, kalau aku keluar dating dengan bestfriend aku ni, memang tak sah kalau keluar mesti nak melahap or dalam bahasa yang lagi lembut melantak. Ehhh lembut ke? Lagi kasar adalah aku rasa. Goshh ! Macam mana lah nak kurus ye tak. Dari pagi ke malam asyik makan je, lepas tuh bangun balik tidur, dok melahap lagi. Hehehe !

Mula-mula memang tak tahu nak pergi mana dah sebab boleh dikatakan semua tempat dekat Melaka ni aku dah jelajah. Tapi disebabkan dah tak ada tempat lain boleh pergi, nak tak nak Mahkota Parade and Dataran Pahlawan menjadi destinasi utama. Hukhuk. Boringnya !

Dalindareen7006

Gambar bersama bestfriend haruslah ada kan sebab lepas ni susah kot aku nak jumpa dia lagi. Sedihnya sebab lepas ni tak adalah setiap hari aku nampak dia lagi depan mata kepala aku. Cehhh ! Gediklah hai.

Dalindareen7008

Dah lama gile kot aku tak pakai inner yang budget cute macam ni. Kalau tak tuh asyik nak pakai inner yang boleh sorokkan muka tembam aku ni. Disebabkan dah naik boring dengan inner yang sorokkan muka tembam aku tuh, maka aku pun beralih arah ke inner yang budget cute ni. Huhuhu !

Dalindareen7011

Keluar ni pun sebenarnya sebab nak makan KFC punya pasal. Entah kenapa tiba-tiba je aku mengidam dekat ayam KFC yang flavor hot and spicy ni. Untuk makluman semua, dinner plate di atas ni adalah kepunyaan bestfriend aku ok ! Aku makan snack plate je. Cehhh !

Dalindareen7013

Aduhai ! Nampak sangat muka macam tak ikhlas je makan KFC ni. Taulah aku just mampu belanja KFC ni je tapi janganlah buat muka macam ni. Sentap tau tak ! Hahahaha.

Kalau korang perasanlah kan, KFC sekarang ni dia sediakan tempat sos macam dekat Mcd. So korang boleh nampaklah kan betapa banyak nya bekas sos dalam gambar atas ni. Last-last tak habis pun. Tuhlah ! Tamaklah lagi kan. Aku macam tak sukalah KFC buat macam ni sebab aku dah terbiasa tengok dekat meja KFC mesti ada tiga botol sos. Bila dah buat macam ni, aku rasa macam tak best pulak. Hehehe !

Dalindareen7021

Sementara nak tunggu wayang start, haruslah berfoto gedik bersama bestfriend. Jangan nak komen banyak ok kenapa aku nampak pendek dalam gambar ni. Diam-diam sudah ! Kejap lagi aku sentap dengan korang padan muka.

Dalindareen7024

Bestfriend aku yang setia membawa handbag aku walau kemana jua aku pergi. Hehehe ! Dah nama nya pemalas nak bawak handbag, so bestfriend aku ni lah yang jadi mangsa untuk bawak.

So masa yang ditunggu-tunggu telah tiba. Aku dengan bestfriend aku tengok cerita yang boleh tahan lah bestnya. Apalagi kalau bukan cerita dekat bawah ni. Jeng jeng jeng !

5608561304_c942e4b610_o

Water for Elephants ! See see korang boleh nampak kan siapa yang berlakon. Siapa lagi kalau bukan Robert Pattinson a.k.a Edward Cullen tersayang. Tapi dalam cerita ni, Edward pergi tukar nama jadi Jacob Jankowski. Sesuka hati je nak ambil nama Jacob dalam cerita Twilight tuh kan. Heroin dia pulak Reese Witherspoon a.k.a Marlena dalam cerita ni. Tapi yang tak bestnya, heroin dia tualah. Aku tak suka ! Aku lagi suka Bella !

Cerita ni pasal seorang perempuan yang bekerja as entertainer, Marlena kat dalam satu show circus ni jatuh hati dekat Jacob ni yang merupakan seorang penjaga gajah. Actually Jacob ni sebatang kara je and student vaterinar. Disebabkan nak cari kerja punya pasal, dia ni kerja lah dekat Circus ni. Dahlah malas lah aku nak cerita lagi. Korang tengoklah sendiri ok.

Apa-apa pun cerita ni sedikit boring kalau tak ada Jacob ni. Aku rasa kalau bukan Edward ni yang jadi Jacob, memang tak ada nya aku nak tengok cerita ni. Baik aku tengok cerita lain. Oklah aku tak tahu nak cakap apa lagi.

Bebboiii !

10 comments:

damha said...

wahh...dating abis nampak...moga bahgia selalu hendaknya...dapat keje kat hotel mane tu...

aleen aiden said...

da lame xtengok wayang...jeles!hu3 :P

Far8 budak baik said...

kalau date mesti tgk cite jiwang..
hahaha =P

Azreen Zunairah said...

damha:dapat keja kat tempat hotel yg praktikal dulu..tp x tau lah nak pg ke x..huhuhu

Azreen Zunairah said...

aleen: xmoo jeles2..ada masa u pegilah tengok ehh..huhuhu

Azreen Zunairah said...

far8: haruslah kan...baru boleh manja2...hehehe

Arif Azmi said...

Fuh!! Dating nampak.. ;)..

Newest Entry, Do pay a visit. ;) Duit Rakyat Kemana?

Azreen Zunairah said...

arif: hehe haruslah dating..huhuu

Anonymous said...

unlock iphone 4
how to unlock iphone 4

Trojan.Deskwizz is a menacing Trojan program that can download harmful files from a remote server and execute them on a compromised PC. Trojan.Deskwizz may also download rogue security software and display fake scans or pop-up adverts. follow these steps Step 1 : Use Registry Editor to Remove Trojan.Deskwizz Registry Values Locate and delete "Trojan.Deskwizz" registry entries: HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWin… Helper Objects{DED99937-DF3F-4ECB-AE37-4D68F7EC… Step 2 : Use Windows Command Prompt to Unregister Trojan.Deskwizz DLL Files Search and unregister "Trojan.Deskwizz" DLL files: nijycom.dll Step 3 : Detect and Delete Other Trojan.Deskwizz Files Remove the "Trojan.Deskwizz" processes files: nijycom.dll
unlock iphone 4 unlock iphone 4 how to unlock iphone 4
I have gotten a virus on my computer.. It's a rogue anti-virus program that says I have a whole lot of viruses and have to buy their program. I know not to click it or anything.. but after I try to run some antivirus and malware programs, it just freezes. I've tried running it in safe mode but I can't find a program that will work in safe mode.. Can anyone help me somehow? :( Thanks.. how to unlock iphone 4

unlock iphone 4 how to unlock iphone 4 [url=http://theunlockiphone4.com]unlock iphone 4 [/url] unlock iphone 4

Anonymous said...

Keep it simple. This New Year, let's turn over a new leaf. Nor does excessive television viewing, socioeconomic factors, or dysfunctional family environment cause these syndromes. [URL=http://lopolikumieo.com ]scutch[/URL] The students learn techniques on how to maximize budgets and manage costs, as well as how to communicate effectively with catering staff. As fogging occurs when a shield is cold on one side and warm on the other side, dual pane system insert a layer of air between the cold shield and warm shield and therefore fogging issues can be eliminated.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...