Thursday, March 17, 2011

Doakan kejayaan aku kawan-kawan. Aku betul-betul takut hari ni !

Assalammualaikum !

Wah ! Aku tak tidur langsung malam ni. Semuanya sebab nak siapkan preparation untuk present final projek aku pagi ni. Aku pun tak tahu kenapa aku betul-betul takut nak hadapi semua ni. Maybe sebab aku dah semester last kot. Tuh yang macam kecut perut sikit aku rasa. Padahal perut ni tak ada pun kecut-kecut. Memanjang je buncit. Entah bila nak kecil entah. Aiishhh ! Taulah kau tak tidur kan. So jangan nak melalut and meraban dekat sini.

So kawan-kawan, tolong lah doakan kejayaan aku and kawan-kawan aku untuk present final projek pada pukul 8 pagi ni. harap-harap semuanya berjalan dengan lancar. Aminn yarabbal alamin. Oklah tuh je aku nak melalut pagi-pagi buta ni. Melalut pun sebab aku rasa takut and kepala ni dah pening-pening lalat. Wei doakan aku punya final projek, everything will runs smoothly ok !

Dalindareen6516

Ya Allah ya Tuhan ku, kau permudahkanlah segala urusan ku pada hari ini. Aminn !

Bebboiii !

 

6 comments:

iz said...

nervous yer..rileks2..jangan riso sgt..cool je nanti waktu present tu..insyaallah,xde pape..moga dipermudahkan urusan.

Gadis Bisnis said...

LOWONGAN KERJA SAMPINGAN GAJI 3 Juta/MINGGU

KESEMPATAN EMAS BAGI PARA PEMILIK "WEB-BLOG"..., Kami Membutuhkan 200 karyawan "Online" dengan potensi penghasilan 3 JUTA/MINGGU+GAJI POKOK 2 JUTA/BULAN, Tugasnya hanya Meng-ENTRY DATA. Bila berminat

Buka http://devicantikkk.blogspot.com/

Gadis Bisnis said...

LOWONGAN KERJA SAMPINGAN GAJI 3 Juta/MINGGU

KESEMPATAN EMAS BAGI PARA PEMILIK "WEB-BLOG"..., Kami Membutuhkan 200 karyawan "Online" dengan potensi penghasilan 3 JUTA/MINGGU+GAJI POKOK 2 JUTA/BULAN, Tugasnya hanya Meng-ENTRY DATA. Bila berminat

Buka http://devicantikkk.blogspot.com/

syaz mera said...

chaIYOK2..areen . wish u gudluck!mera pon isnin nih present utk final projek .gabraa jgn ckp la kn
yg pnting tawakal jer kt allah oke ;))

Azreen Zunairah said...

iz: reen dah present dah...so far ok...huhuhu

Azreen Zunairah said...

mera:gudluck ok sayang...ingat zohar selalu tau

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...