Monday, November 15, 2010

Selamat Hari tua!

Assalammualaikum!

Tadi aku perasan dekat facebook yang one of the staff dekat tempat yang aku praktikal, bezday dia hari ni. Tuh pun nasib baik aku perasan, kalau tak memang membazir lah facebook senaraikan nama-nama orang yang bezday hari ni. On ok meh sini aku perkenalkan Abang yang memang tahap kesengalan da memang gile nak mampos sapa lagi kalau bukan Abang Latip! Apa korang tak kenal langsung? Hahaha nampak sangat lah dia memang tak popular langsung kan. Tapi memang aku akui dia memang tak popular pun ye lah sebab dia tak berani test market..hehehe!

36991_131668850190504_100000421693547_256424_5513606_n 

Alkisahnya macam mana aku kenal mamat sekor ni, bila aku praktikal dekat hotel dulu. Mula-mula muka dia macam kerek je aku tengok. Rasa macam nak pergi dekat dia then lempang dia laju-laju sambil cakap “hoi! Apasal kau kerek sangat hah? Kau fikir kau hensem?” hahaha. Korang bayangkan lah betapa kereknya muka dia sampai aku nak lempang laju-laju kan. Tapi bila aku slowly slowly kenal dia, aku tengok dia ni senang nak buat kawan. Kiranya senang nak buat stok gurau-gurau kasar lah.

32284_128862417137814_100000421693547_243158_2869500_n

Bayangkanlah tahap sengal dia macam mana sampaikan sampai nak bawa bas pergi Royale Bintang KL. Lagi satu aku suka dengan dia ni sebab dia memang suka sangat cakap nogori dengan staf-staf yang lain sampai kan kadang-kadang aku jadi tak paham dia cakap nogori even aku pun orang Seremban kan. Hah lepas tu dia ni suka sangat lah nak melepak dekat security guard dekat hotel aku ni. Dah takda kerja lain agaknya..huhu.

Oklah aku pun tak tau nak tulis apa sebenarnya. Aku buat blog ni pun atas permintaan dia. Kira tak ikhlas lah buat entry untuk dia ni kan..hahaha. Anggaplah entry yang reen buat untuk abang Latip ni as present eyh! Bukan senang tau aku nak buat entry pasal bezday ni. Kalau mood aku baik bolehlah and nasib baik abang Latip mintak time mood tengah baik kan. Ok lah, last but not least reen ada ucapan khas untuk abang Latip:-

Dalindareen4143

Song for you:

Hepi Bezday To You..

Hepi Bezday To you..

Hepi Bezday To Abg Latip!

Hepi Bezday To you..

 

6 comments:

GaBaNz said...

thanks...
Happy mode on...
sengal pun sengal la..hahahaha
neway i luve u to la cik tem
kekekee

saya yg dipanggil aReeN said...

gabanz:nieyh abang latip kerw???wah x tahan nama nak gaban..hahaha..i love u 2, 3 4 gak lah...hahahha

anim said...

wah i love u 2..
jeles nnt awak nye syg ..huhu

saya yg dipanggil aReeN said...

anim:

alah..syg kita kenal abg nieyh..so x kisah pun..huhu

Lovely Bella said...

slamat ari tua gaks buat abg latip!! hehehe ermm.. nice blog dear.. singgah sini.. sambil komen2..

saya yg dipanggil aReeN said...

bella...hehehe thx tau sebab sudi nak singgah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...