Sunday, September 26, 2010

DiGi iPhone 4 Me

Assalammualaikum semua..lamanya dah tak update blog tau..tersangat-sangatlah rindu dengan blog tapi disebabkan minggu yang teramatlah busy dengan assignment dan presentation buatkan reen tersangatlah malas nak update blog and buka email..o0ps cerita pasal email kan..tadi reen bukak lah email..and nak tau dekat folder nuffnang reen dapat satu email ni yang ceritakan pasal satu contest dari digi and hadiah yang ditawarkan memang tersangatlah best sebab digi nak bagi i phone 4!tau tak macam mana hotnya hp tu..kalau dapat hp tu memang reen takkan minta benda yang lain lah..mak reen offer nak belanja apa-apa pon reen dah tak nak lagi dah..tu cerita kalau dapat i phone 4..hehehe..

Masa dulu kan time sekolah reen pakai hp yang tak ada lah mahal pun..yerlah hp nokia 3310 je kan..tu pon da kira bagus tau ada hp tau..reen memang tersangat arr sayang dengan hp yang kalau baling anjing akan mati anjing tu..tapi nak buat macam mana kan..tu je yang mak reen mampu bagi tau..reen pakai hp tu start dari tingkatan 1 sampailah tingkatan 3 tau..lepas tu reen tukar sony erricson pulak!and now reen tukar dah pakai nokia 5800 express music..reen beli hp nokia ni pun guna duit ptptn tau..kihkihkih..da tuh je sumber yang ada kan..

Masa nak beli nokia touch screen ni pula reen beli time praktikal dekat hotel je..time nak beli tu jugaklah reen asyik terpandangkan i Phone tau..tapi masa tu i phone taak ramai sangat orang pakai..yerlah dengan harga dia yang boleh tahan mahal tu..just sesetengah orang je yang boleh pakai..orang macam reen memang tak layak pun..huhu..sedar diri tau..then start daripada situ reen berazam akan dapatkan i phone walaupun lambat.


kalau lah reen dapat i Phone 4 kat atas ni kan..reen memang terdiam lah mulut ni..tak kan sibuk-sibuk or ngada-ngada nak minta mak belikan hp yang lain..memang tak akan pandang hp yang lain dah..memang i phone 4 ni lah yang akan jadi peneman setia reen time tido,dalam kelas and kalau boleh nak bawak sekali time mandi..huhu..lagi satu kan bf reen teramat lah suka hp ni tau..kalau boleh..andai kata reen terpilih untuk terima i phone 4 nie dari digi..maybe reen akan hadiahkan dekat dia..takpe lah demi kekasih yang ku cintai reen akan bagi benda yang paling reen sayang..hehehe..

contest nie memerlukan reen untuk buat 4 blog post pasal i phone 4..so nantikan lah lagi 3 entry reen pasal i phone eyh..semuanya sebab nuffnang tau..and juga pasal digi yang teramat lah ku sayang..orang cakap digi ni best..tapi tak taulah kan..


yeah i phone 4 memang milik saya...huhu!



2 comments:

-shaa bonitaa- said...

wahh nk iphone 4 ea..mm mmg canggih ar..woww gituuuu...heeeee
gud luck!

saya yg dipanggil aReeN said...

sha:haah lorhh..mmg mengharap sgt akan dapat i phone tuh..doakan reen eyh..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...