Saturday, May 7, 2011

JOm JoiN bLoGLisT Cik CeMpaKA !

Assalammualaikum !

Entah kenapa aku merajinkan diri untuk tempek macam-macam contest and segmen sejak dua menjak ni. Maybe sebab update entry pakai PC rumah kot. Tuh yang membuatkan aku tak bersemangat untuk merepek and meraban macam selalu. Yelah kalau guna laptop sendiri, aku boleh bersenang-lenang nak meniarap ke, terlentang ke sambil update belog. Oklah, sebenarnya aku nak ajak korang beramai-ramai join segmen yang dianjurkan oleh Cik Cempaka Biru yang memang comel nak mampos ! Tibe-tibe rasa nak gigit semua doodle dia. Motif ! Mohh ler join segmen ni ramai-ramai.


Siapa yang nak join boleh tekan sekuat-kuatnya pakai mouse kau sampai pecah dekat gambar atas ni ok !

So aku nak tag kawan-kawan aku yang tersayang:-
So mohh dengar aku nak review apa pasal belog Cik Cempaka Biru ni ok ! Actually aku memang suka baca belog budak comel ni sebab dia si Cik Cempaka Biru ni memang terlampau rajin nak update entry dia dengan doodle. Even banyak doodle dalam belog dia yang comel ni, belog dia still ringan bila nak loading tuh. And mostly entry yang dia update tuh semua bagi pengajaran dekat kita semua ok. 

Aku memang tak miss lah pergi belog dia tiap-tiap hari and aku rasa dia ni maybe one of the blogger yang akan famous amos suatu hari nanti. Even aku ni selalu jadi silent reader dia, tapi percayalah kalau korang datang belog dia pon, memang setiap masa setiap jam korang akan stalk belog dia. Kadang-kadang tuh bila aku bukak belog dia and tengok takda update terbaru, tiba-tiba rasa sedih and bosan. Serius wei ! Aku suka gila kalau dia update belog. Apa-apa pun the most entry dekat belog Cik Cempaka Biru yang aku suka baca ialah entry ni :-


Entry yang bagi aku memang penuh dengan sengal-sengal ubi. Hehehehe . So oklah aku tak tahu nak cakap apa lagi. Lagi pun aku rasa aku dah meraban jauh dah ni. Dahlah Cik Cempaka Biru suruh review simple je. So oklah wei. 

Bebboiii !




15 comments:

Cik Cempaka said...

huk huk huk

terharu plak bacer

trimakasih sebab jadi stalker terhebat

pas exam kite akan slalu update yer..

stakat ni mampu draft idea atas kertas jer dulu

ok nak study...lalalala~~~

cik Dil said...

jum join segmen susun dan menang..simple jer..tapi ade byk hadiahh wooo..jum2..

http://semanisepal90.blogspot.com/2011/05/segmen-kerana-manisnya-epal-susun-dan.html

Cerita Saya, said...

gud luck k.. :)

Sya Isya said...

macam best jer..nak join juga lah.

Azreen Zunairah said...

cik cempaka: alolo watpe nak terharu plak..dah memang kenyataan kan cik cempaka..huhuhu..nanti update banyak2 tau

Azreen Zunairah said...

cik dil: ada gak terfikir nak join..tp takut salah..oklah reen join..huhuhuhu

Azreen Zunairah said...

cerita saya: time kacih banyak2..hehehe

Azreen Zunairah said...

sya isya: jom2..moh kita join ramai2

Azmie said...

gud luck ek.. sy pon silent reader gak.. hehee =)

Azmie said...

jemput join 2nd GA di blog saye.. =)

Azreen Zunairah said...

azmie: heheheh silent reader dekat blog cik cempaka ehh..huhuhu

chenta nana said...

gud luck jugak ya... salam kenal dari nana
-chenta nana-

zamre said...

Good luck everybody.
Zamre Bin Ab. Wahab

Azreen Zunairah said...

chenta nana: gudluck juga untuk awak ok !!

Azreen Zunairah said...

zamre: gudluck juga untuk awak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...