Thursday, January 20, 2011

Aku dah tukar header blog ! So aku nak korang bagi komen ok ke tak header aku yang baru ni? Please !!

Assalammualaikum !

Haiyoo ! Kemain rajin aku update blog hari ni. Semuanya sebab otak aku yang dah meong-meong study untuk test esok. Study pulak Cost Control, bab yang kena menghafal and kira-kira. Boleh dikatakan aku memang slow gila kalau bab kira-kira ni. Start dari sekolah lagi aku dah memang slow bab kira-kira ni. Kalau hafal boleh lah. Tapi aku pelik kenapa time exam kat sekolah dulu bab Math aku dapat A yang Sejarah pulak aku dapat B. Pelik-pelik.

Hehehe ! Sengih-sengih kejap sebab kalau korang perasan header belog aku dah bertukar. Thanks dekat kawan blogger aku Ezan yang tolong buatkan header yang comel ni. Rasa macam sedih pulak nak tukar header yang lama kepada yang baru. Sebab header yang lama lah, dekat fb aku tak habis-habis kena panggil Areen Tembam by member blogger aku.

Mehh sini aku nak tunjuk header aku yang lama. Sob sob sedihnya. Dahlah semenjak dua menjak ni asyik selesema dengan batuk. Kejap ! Bagi aku sedut hingus aku jap. Srreetttt ! Ahhh puasnya sedut. Haiyo0 apasal tak senonoh sangat kau ni Areen !

Untitled

Auwww sedihnya aku tengok ! Rasa macam nak peluk-peluk supaya dia tak ter-remove dari header aku yang lama. Tapi tak boleh sebab ada kawan aku cakap. Header yang simple lagi menarik perhatian follower. So aku tukarkan lah dengan header yang baru. Aku tak taulah ok ke tak header aku yang baru ni. Sesuai ke tak dengan blog aku ? Mehh sini tengok header aku yang baru.

areen1

Nice kan kawan blogger aku buatkan. Bagi aku oklah comel jek dengan warna pink favourite aku. Tapi tak taulah kan pandangan korang. Aku saja kekalkan Areen Tembam sebab semua member blogger aku dah kenal aku dengan nama Areen Tembam..huhu.

So dekat sini aku nak tanya komen koranglah. Sesuai ke tak header blog aku ni. Manalah tau tak sesuai kan. Nanti aku boleh tukar dengan yang lain. Sekarang ni pon aku tengah bertungkus-lumus belajar Adobe Photoshop. Tak ada cikgu pun yang ajar aku tapi aku belajar sikit-sikitlah dari blogger-blogger yang buat tutorial pasal Adobe Photoshop ni.

So sila-silalah beri pendapat anda-anda semua pasal header aku yang baru ni. Lepas tuh bagilah pandangan korang jugak pasal apa yang tak sesuai dekat belog aku yang tak semenggah ni. Bagitau apa yang patut letak and apa yang tak patut aku letak. Boleh ehh ? Peluk cium untuk korang semua ! Ekk motif !!!

Bebboiii !

14 comments:

Azuan said...

suka tengok yg lama...suka tang bibir tu..hakhak..

Azreen Zunairah said...

Azuan:

ye ke suka tengok yang lama??asal plak tang bibir..huhu

Oreo said...

Header comel =D

Azreen Zunairah said...

Oreo:
thanks..huhu..kira sesuailah nie ehh..huhu

khairun salwa said...

nice !! simple jek~ beznyer ade owg wt kan !! hehe.

LEEN said...

nak wat header gak...=(

Azreen Zunairah said...

salwa:
huhu thanks salwa..

Azreen Zunairah said...

Leen :

reen x reti wat header lah leen..
kalau dah reti nanti reen buatkan okeh !

LEEN said...

header areen cntik n simple...
suke tgk...nnt watkan ea..huhu

fyna said...

cntik..i xreti wat header lawa2..sob2

Azreen Zunairah said...

Leen:

ok2..nanti reen da pandai nanti reen buatkan ehh

Azreen Zunairah said...

fyna :

i pun x reti jugak..tuh yg ada orang buatkan..huhu

Mohd Ridhuan said...

yang baru lagi simple dan nice...
ehhehhehe

Azreen Zunairah said...

mohd ridhuan : ye ke??? thx tau...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...